ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οπαδοί ΠΑΟΚ στο Ζέεφελντ: “Τί θα γίνει με τον Τζεμπούρ;”

Οπαδοί ΠΑΟΚ στο Ζέεφελντ: “Τί θα γίνει με τον Τζεμπούρ;”

Οπαδοί του ΠΑΟΚ και το κανάλι της Μπούρσασπορ βρέθηκε στο Ζέεφελντ για χάρη του Ραφίκ Τζεμπούρ, που όμως δεν ταξίδεψε στην Αυστρία. Ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης μεταδίδει...

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή αποφάσισε ο Μίτσελ να πραγματοποιήσει προπόνηση στο Ζέεφελντ το απόγευμα της Τρίτης (9/7).

Η ομάδα του Ολυμπιακού είχε ήδη προπονηθεί το πρωί της ίδιας ημέρας στην Ελλάδα, ενώ στη συνέχεια είχε το ταξίδι. Αεροπορικώς μέχρι το Μόναχο και οδικώς από εκεί έως και το Ζέεφελντ. Μία απόσταση περίπου 160 χιλιομέτρων και σχεδόν δίωρης διάρκειας.

Όπως αναμενόταν, λοιπόν, την πρώτη ημέρα επί αυστριακού εδάφους δεν είδαμε φίλους του Ολυμπιακού στο προπονητικό κέντρο. Κάτι που αναμένεται να συμβεί σε έντονη μορφή από σήμερα (10/7) κιόλας.

Πάντως, την έκπληξη στην πρώτη προπόνηση στο Ζέεφελντ έκαναν δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ! Δύο φίλοι ήρθαν να δουν την ερυθρόλευκη αποστολή, προφανώς ψάχνοντας τον... Ράφικ Τζεμπούρ! Βέβαια, δεν διένυσαν μεγάλη απόσταση. Μόλις οκτώ χιλιόμετρα, καθώς μένουν σε ένα μικρό χωριό δίπλα στο Ζέεφελντ. Οι δύο “ασπρόμαυροι”, όπως χαρακτηριστικά μας συστήθηκαν, ρώτησαν με ένα στόμα, μια φωνή, “... τί θα γίνει με τον Τζεμπούρ; Θα φύγει από τον Ολυμπιακό;”.

Με τη σειρά μας, κουνήσαμε καταφατικά το κεφάλι. Το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ συντηρείται εδώ και αρκετές ημέρες, αλλά δεν βλέπουμε πώς μπορεί να ολοκληρωθεί αυτή η μετακίνηση. Ο Αλγερινός επιθετικός μετράει ημέρες στον Ολυμπιακό, αλλά έχει και συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2016. Έχει πάρει άδεια για να βρει ομάδα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα έρθει καν εδώ στην Αυστρία.

Πάντως, τον Αλγερινό επιθετικό δεν έψαχναν μόνο οι φίλοι του ΠΑΟΚ, αλλά και το επίσημο κανάλι της Μπούρσασπορ, που προπονείται στο Ζέεφελντ. Ο Τούρκος συνάδελφος αποχώρησε άπραγος από το προπονητικό κέντρο, καθώς ο 29άχρονος ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται με την υπόλοιπη ερυθρόλευκη αποστολή.

Ωστόσο, με τα τωρινά δεδομένα δύσκολα θα προχωρήσει το “φλερτ” Μπούρσασπορ-Τζεμπούρ, καθώς ο επιθετικός του Ολυμπιακού αξιώνει 2.000.000 ευρώ ετησίως για να συνεχίσει την καριέρα στην ομάδα του Φερνάντο Μπελούτσι, πρώην μέσου της πειραϊκής ομάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ