ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός Β' στα πρότυπα της Ισπανίας!

Ολυμπιακός Β' στα πρότυπα της Ισπανίας!
INTIME SPORTS

Η δημιουργία ενός δεύτερου Ολυμπιακού, όπως συμβαίνει με την Μπαρτσελόνα, την Ρεάλ Μαδρίτης και τις άλλες ισπανικές ομάδες, είναι το σχέδιο του Βαγγέλη Μαρινάκη! Οι σκέψεις του σε περίπτωση που δεν το δεχθούν τα αρμόδια ποδοσφαιρικά όργανα.

Την ώρα που ο Ολυμπιακός δίνει την τριπλή μάχη σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ψάχνει συνεχώς τρόπους για να ενδυναμωθεί και άλλο η ομάδα και να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική σε ευρωπαϊκό επίπεδο.Ένα από τα σχέδια που επεξεργάζεται ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων, σύμφωνα με το Γαύρο, είναι η δημιουργία του Ολυμπιακού Β' στα πρότυπα των ισπανικών συλλόγων!

Στόχος μέσα από αυτή την ομάδα είναι η ενσωμάτωση των νεαρών ποδοσφαιριστών στην οικογένεια του Ολυμπιακού αλλά και η συμμετοχή τους σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Κάτι πχ που δεν συμβαίνει- όσον αφορά το δεύτερο- με τις ομάδες νέων κάτω των 17 και 19 που υπάρχουν

Σχετικά με τον ανταγωνισμό, πολλά από αυτά τα παιδιά δίνονται δανεικοί σε ομάδες της Superleague, ωστόσο χάνουν έτσι την επαφή τους το ερυθρόλευκο στοιχείο. Για παράδειγμα θα ήταν τελείως διαφορετικό για δύο νέα παιδιά που ήρθαν στην Ελλάδα όπως οι Κάταϊ και Γκμπριτς να βρίσκονται στον Ολυμπιακό Β', στου Ρέντη δηλαδή υπό την επίβλεψη του τεχνικού και ιατρικού επιτελείου της ομάδας, από το να σκορπάνε σε διάφορε ομάδες σε όλη την Ελλάδα.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για ελληνόπουλα γύρω στα 20-22 που δεν θεωρούνται απόλυτα έτοιμα για την πρώτη ομάδα. Αντί να βρίσκονται πχ οι Βαλιεράνος, Βασιλόγιαννης στη Γλυφάδα ή ο Νικλητσιώτης στην Ολλανδία, θα ήταν προτιμότερο να είναι συγκεντρωμένοι στον Ολυμπιακό Β'. Σε μια ομάδα που θα παίζει παρόμοιο σύστημα με τον ...κανονικό Ολυμπιακό, ώστε ανά πάσα στιγμή αν χρειαστεί να βρεθούν σε αυτόν να είναι σαφώς πιο έτοιμοι.

Το σχέδιο φυσικά του Βαγγέλη Μαρινάκη για ένα Ολυμπιακό Β', που θα φτάνει μέχρι και την Β' Εθνική όπως οι αντίστοιχες ομάδες των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ στην Ισπανία, δεν μπορεί να υλοποιηθεί αν δεν αλλάξει η φόρμουλα του ελληνικού ποδοσφαίρου η οποία δεν προβλέπει κάτι τέτοιο. Στο Λιμάνι θέλουν να φέρουν αυτή την αλλαγή και πιστεύουν ότι θα ακολουθήσουν στη συνέχεια και άλλες ελληνικές ομάδες.

Σε περίπτωση δε που τα αρμόδια όργανα δεν δουν με θετικό μάτι την ιδέα του Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι διατεθειμένος να πάρει μια μικρή ομάδα του Πειραιά και να εφαρμόσει σε αυτή το πλάνο του. Η συγκεκριμένη ομάδα θα φτάσει να παίζει το πολύ μέχρι τη Β' Εθνική για να μην βρίσκεται στην ίδια κατηγόρια με τους ερυθρόλευκους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ