ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστροφή στου Ρέντη χωρίς εννιά

Επιστροφή στου Ρέντη χωρίς εννιά
INTIME SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έκαναν... κούλουμα στου Ρέντη, ξεκινώντας την προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ (Κυριακή 4/3, 17:15), ενώ απουσίαζαν 9 διεθνείς και ο Βαλβέρδε.

Μετά το διήμερο ρεπό και την επιτυχία επί της Ρουμπίν Καζάν, οι συνεργάτες του Ερνέστο Βαλβέρδε και οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στην καθημερινότητα του Ρέντη ενόψει του κρίσιμου εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ.

Ο Γιον Ασπιάθου που συντόνιζε την προπόνηση, αφού ο Βαλβέρδε επιστρέφει την Τρίτη από την Ισπανία, δεν είχε στη διάθεσή του βέβαια ούτε έναν ούτε δύο αλλά 9 ποδοσφαιριστές, που έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

Πρόκειται για τους Τοροσίδη, Μανιάτη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Φετφατζίδη, Χολέμπας, Ποτουρίδη (με την εθνική Ελπίδων), Μιραλάς, Μέλμπεργκ και Μπάλας Μέγερι (με την εθνική Ελπίδων Ουγγαρίας).

Κατά τ' άλλα, οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν στις 18:00 υπό τις οδηγίες του Ασπιάθου και μπαίνουν σιγά σιγά σε ρυθμούς ΟΦΗ. Το παιχνίδι στην Κρήτη είναι δύσκολο και σημαντικό, αφού οι Πειραιώτες θέλουν να συνεχίσουν το σερί νικών και να διατηρηθούν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή μέχρι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Η κανονική προετοιμασία βέβαια θα ξεκινήσει με την επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε και κυρίως των διεθνών, όπου όλα θα μπουν στην τελική ευθεία για ένα από τα πιο κρίσιμα εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού τη φετινή περίοδο. Μέχρι το επόμενο φυσικά...

Επόμενη προπόνηση για τους Πρωταθλητές Ελλάδας έχει προγραμματιστεί την Τρίτη και πάλι στις 18:00.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ