ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακό και Τζοβίνκο μπλέκει ο Ντ' Αμίκο

Ολυμπιακό και Τζοβίνκο μπλέκει ο Ντ' Αμίκο

Το συμβόλαιο του Σεμπάστιαν Τζοβίνκο με την Γιουβέντους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2015 και ο μάνατζερ του 27χρονου άσου βάζει τον Ολυμπιακό στο κόλπο της απόκτησης του. Ενδιαφέρον Ρόμα για Παϊτίμ Κασάμι.

Η φημολογία που συνδέει τον Ολυμπιακό με τον Σεμπάστιαν Τζοβίνκο δεν είναι καινούργια... ανακάλυψη. Το όνομα του 27χρονου άσου έχει προκύψει και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους στο "ερυθρόλευκο" ρεπορτάζ, δίχως ποτέ να προχωρήσει κάτι.

Ο Τζοβίνκο το καλοκαίρι του 2015 μένει ελεύθερος, η Γιουβέντους δεν του έχει καμία νύξη για ανανέωση της συνεργασίας τους και πιθανότατα αυτό να οφείλεται στο γεγονός πως ο Ιταλός διεθνής μεσοεπιθετικός δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για την χρησιμότητα του στο ρόστερ των "μπιανκονέρι".

Ο Αντρέα Ντ' Αμίκο εξέφρασε την απορία του για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, μιλώντας σε ΜΜΕ του εξωτερικού. Ο μάνατζερ του Τζοβίνκο έκανε λόγο για ακατανόητη στάση της Γιουβέντους που ούτε πούλησε τον παίκτη το περασμένο καλοκαίρι, ούτε του έκανε πρόταση ανανέωσης με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να τον χάσει ελεύθερο σε λίγους μήνες.

"Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλουν να χάσουν τσάμπα έναν φανταστικό παίκτη. Άρσεναλ, Τότεναμ, Λίβερπουλ, Μονακό και Ολυμπιακός είναι μερικοί από τους συλλόγους που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Τζοβίνκο. Ο Σεμπάστιαν χαίρει εκτίμησης παντού", δήλωσε χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του παίκτη για το μέλλον του πελάτη του, βάζοντας το όνομα του Ολυμπιακού ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους.

Τσεκάρει Κασάμι η Ρόμα

Ή τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν στην Ιταλία. Και βάζουν στο στόχαστρο των Ρωμαίων τον 22χρονο Ελβετό άσο του Ολυμπιακού. Δεν μιλάνε για κάτι προχωρημένο -και πολύ περισσότερο τελεσίδικο- αλλά για ύπαρξη ενδιαφέροντος μετά το πολύ καλό ξεκίνημα του Παϊτίμ την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

Ο Βάλτερ Σαμπατίνι, διευθυντής της Ρόμα, γνωρίζει τον Κασάμι από μικρή ηλικία, επομένως ξέρει από πρώτο χέρι τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του 22χρονου άσου. Σύμφωνα λοιπόν με τον ιταλικό Τύπο, το όνομα του Κασάμι βρίσκεται πλέον στα κιτάπια των "τζαλορόσι" με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό μελλοντικά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ