ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όλτρα: "Θα με ενδιέφερε ο Ολυμπιακός"

Όλτρα: "Θα με ενδιέφερε ο Ολυμπιακός"

Το Sport24.gr μίλησε με τον Όλτρα ο οποίος είναι ένας από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ζαρντίμ και τόνισε πως θα τον ενδιέφερε να εργαστεί στον Ολυμπιακό. Διαβάστε τι είπε για την επαφή που είχε με τον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς. Δείτε ποιοι είναι οι άλλοι υποψήφιοι και πως εμπλέκεται το όνομα του Νικοπολίδη

Ένας από τους υποψήφιους για τον Ολυμπιακό και την θέση του προπονητή που άφησε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι ο Ισπανός Χοσέ Λουίς Όλτρα (σ.σ. οι άλλοι δύο είναι οι Μίτσελ και Μανθάνο).

Ο Όλτρα ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια από τους τρεις υποψήφιους είναι ο πιο επιθετικογενής, ενώ σαν ποδοσφαιριστής έκανε καριέρα στην Λεβάντε.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Ισπανό προπονητή για το αν υπάρχει κάποια επαφή αυτή τη χρονική περίοδο, με τον Όλτρα να αποκαλύπτει πως επαφή υπήρξε πέρσι με τον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς και πως θα τον ενδιέφερε να εργαστεί σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ολτρά στο Sport24.gr και στον Θανάση Κρεκούκια:

Το όνομά σας είναι στον ελληνικό Τύπο ως ένας από τους αντικαταστάτες του Ζαρντίμ στον Ολυμπιακό. Έχετε κάποια επαφή;

" Δεν έχει γίνει κάποια επαφή από τον Ολυμπιακό. Υπήρξε μία επαφή πέρσι μέσω του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς αλλά δεν προχώρησε η συνεργασία".

Θα σας ενδιέφερε η προοπτική να δουλέψετε στον Ολυμπιακό αν σας πλησίαζε κάποιος από την ομάδα αυτή την περίοδο;

" Σίγουρα. Είμαι ανοιχτός να συζητήσω κάποια πρόταση από τον Ολυμπιακό. Είναι μία μεγάλη και γνωστή ομάδα και σίγουρα θα με ενδιέφερε να δουλέψω μαζί της".

Οι άλλες περιπτώσεις και ο Νικοπολίδης

Από εκεί και πέρα, σε ότι αφορά τους υπόλοιπους υποψήφιους για την θέση του Λεονάρντο Ζαρντίμ, η ιστοσελίδα της Σεβίλλης, "estadiodeportivo.com", αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση συνεργασίας στον Μίτσελ, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες απολύθηκε από τη Σεβίλλη.

Ο Χοσέ Μιγκέλ Γκονθάλεθ Μαρτίν ντελ Κάμπο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, στις 23 Μαρτίου συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής και είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και το περασμένο καλοκαίρι.

Όσον αφορά τον Γκρεγκόριο Μανθάνο, συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες για να είναι ο νέος προπονητής των "ερυθρόλευκων".

Όπως και να έχει πάντως σύμφωνα με την διοίκηση του Ολυμπιακού, η ομάδα θα έχει προπονητή στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Επίσης, δεν πρέπει να αποκλείουμε και το ενδεχόμενο να μονιμοποιηθεί στον "ερυθρόλευκο πάγκο" ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Άλλωστε ο πρώην γκολκίπερ της ομάδας του Πειραιά απολαμβάνει την στήριξη της διοίκησης και στο ματς της Κυριακής θα καθοδήγηση την ομάδα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ