ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από την Ισπανία ο αντικαταστάτης του Ζαρντίμ

Από την Ισπανία ο αντικαταστάτης του Ζαρντίμ
INTIME SPORTS

Τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του Λεονάρντο Ζαρντίμ στον Ολυμπιακό έχουν ξεκινήσει και όλα δείχνουν πως θα είναι από την Ισπανική αγορά. Όλτρα, Μίτσελ και Μανθάνο τα ονόματα που ακούγονται. Διαβάστε τη θέση της ΠΑΕ για την απομάκρυνση του Ζαρντίμ

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό και ήδη έχουν αρχίσει τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του στον "ερυθρόλευκο" πάγκο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στην Ισπανική αγορά και τα ονόματα που ακούγονται αυτή τη χρονική στιγμή για την ομάδα του Πειραιά είναι τρία.

Αυτά είναι των Όλτρα, Μίτσελ και Μανθάνο και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις με τον Γιάννη Βρέντζο να ξεκινά συζητήσεις.

Προς το παρών ο κ. Βρέντζος βρίσκεται στην Ελλάδα και όχι στο εξωτερικό για επαφές με προπονητές που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό.

Στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στον πάγκο θα είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος θα παραμείνει στο τεχνικό τιμ, όταν συμφωνήσει και ο νέος τεχνικός.

Η θέση της ΠΑΕ για τον Ζαρντίμ

Από εκεί και πέρα, η θέση της ΠΑΕ για την απομάκρυνση του Λεονάρντο Ζαρντίμ από τον πάγκο του Ολυμπιακού είναι πως το θέμα ήταν αγωνιστικό σύμφωνα με το ρεπορτάζ του RedPlanet.gr.

Ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης βλέποντας τα παιχνίδια έκρινε πως ο Ζαρντίμ δεν είναι σε θέση να αλλάξει το πρόσωπο του συλλόγου προς το καλύτερο.

Μάλιστα από την διοίκηση τονίζουν πως ο Ζαρντίμ ενώ είχε πει τον περασμένο Οκτώβριο πως η ομάδα θα βελτιώνεται, κάτι τέτοιο δεν έγινε και αποφάσισαν να τερματίσουν την συνεργασία τους. Χαρακτηριστικά από την ομάδα ανέφεραν πως: " Αντί η εικόνα μας μέσα στο γήπεδο να καλυτερεύει, αυτή γίνεται ολοένα και χειρότερη.

Παραλίγο να αποκλειστούμε στο Κύπελλο από την Παναχαϊκή, που έπαιζε με 10 παίκτες. Νικήσαμε τον Λεβαδειακό στο 97' και κόντρα στην Καβάλα δεν κάναμε καν ευκαιρίες. Σε λίγο θα είμαστε μόνοι μας στο γήπεδο".

Επίσης, στην απόφαση της ΠΑΕ έπαιξε ρόλο η δυσφορία της πλειοψηφίας του κόσμου και τις αντιδράσεις μερίδας φιλάθλων στο γήπεδο με τις αποδοκιμασίες σε βάρος της ομάδας και του προπονητή για το θέαμα που δεν παρουσίαζαν πάνω στο χορτάρι.

Έτσι στην ΠΑΕ Ολυμπιακός έκριναν πως μια αλλαγή προπονητή είναι απαραίτητη προκειμένου να αντιστραφεί το κλίμα στους φιλάθλους της ομάδας και να βελτιωθεί το θέαμα που προσφέρουν οι παίκτες εντός αγωνιστικού χώρου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ