ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία στην Ισπανία

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία στην Ισπανία
INTIME SPORTS

Με προπόνηση στο γήπεδο της Λεβάντε ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Ισπανική ομάδα. Στην τακτική δούλεψε ο Μίτσελ

Με προπόνηση στο γήπεδο της Λεβάντε ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Πέμπτης (14/2, 20.00) με την Ισπανική ομάδα για τη φάση των "32" του Europa League.

Η τελευταία προπόνηση για τους "ερυθρόλευκους" περιελάμβανε πολλή τακτική και δουλειά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Ο Μίτσελ ανέλυσε στους παίκτες του τα τελευταία πλάνα πριν το σημαντικό αυτό παιχνίδι και κύριος άξονας δουλειάς ήταν εκείνος της επιθετικής λειτουργίας.

Οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν πολύ με την μπάλα στα πόδια, κάνοντας ασκήσεις τακτικής και γρήγορης εναλλαγής του παιχνιδιού.

Έκαναν παράλληλα και τελειώματα φάσεων, μπροστά από δύο εστίες, ενώ οι αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές δούλεψαν πολύ στις σωστές του αντιδράσεις, απέναντι στο στιλ παιχνιδιού της Λεβάντε.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα, στο οποίο ο Μίτσελ "οδηγούσε" τους παίκτες στην ανάπτυξη, στην επιθετική λειτουργία, αλλά και στην άμυνα.

Παρενέβαινε μόνο όταν χρειαζόταν, αλλά άφηνε τους "ερυθρόλευκους" να ξεδιπλώσουν στο χορτάρι όσα δουλεύουν αυτές τις ημέρες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ