ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όλο και πιο κοντά Μανωλάς και Γιουβέντους

Όλο και πιο κοντά Μανωλάς και Γιουβέντους
INTIME SPORTS

Η Ρόμα στρέφεται στον Έντερ Άλβαρες Μπαλάντα, γεγονός που φέρνει σε θέση ισχύος την Γιουβέντους στην μάχη της απόκτησης του Κώστα Μανωλά.

Πολύ σύντομα αναμένονται οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση μεταγραφής του Κώστα Μανωλά στην Ιταλία. Και η κατάσταση μοιάζει να ξεκαθαρίζει σημαντικά, οδηγώντας τον παίκτη στην αγκαλιά της Γιουβέντους.

Και αυτό διότι η Ρόμα, βασική συνδιεκδικήτρια στην κούρσα της απόκτησης του 23χρονου στόπερ, προτίθεται να αλλάξει ρότα, στρέφοντας το ενδιαφέρον της στον Έντερ Άλβαρες Μπαλάντα. Τον 21 ετών (28/2/1993) κεντρικό αμυντικό της Ρίβερ Πλέιτ, με 4 συμμετοχές στην Εθνική Κολομβίας.

Σύμφωνα μάλιστα και με τον ιταλικό Τύπο , οι "τζαλορόσι" έχουν εντείνει τις τελευταίες ώρες τις επαφές τους με τους "εκατομμυριούχους" και ο ατζέντης του Μπαλάντα αναμένεται σύντομα στην Ρώμη με σκοπό να ολοκληρωθεί η συμφωνία για τον αριστεροπόδαρο και με εξαιρετικές προοπτικές στόπερ.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά στην υπόθεση Μανωλά; Φυσικά ότι η Ρόμα βγαίνει εκτός παιχνιδιού και ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την Γιουβέντους, φυσικά εάν ξαφνικά δεν προκύψει κάποιος ακόμη ενδιαφερόμενος που θα καταθέσει επίσημη πρόταση για τον παίκτη.

Το σίγουρο είναι πως εντός της ημέρας αναμένεται να κορυφωθούν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γιουβέντους προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή (σε χρήματα, όρους συμφωνίας, πιθανές ρήτρες, μπόνους κτλ) και να προχωρήσει η πώληση του 23χρονου διεθνή στόπερ στους "μπιανκόνερι".

Για την ώρα πάντως πρέπει να πούμε πως δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Η Γιουβέντους έχει ανέβει στα 11 εκ. ευρώ, ποσό που σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν οι Ιταλοί , επιθυμεί να αποπληρώσει σε διάστημα δύο ετών. Ωστόσο η ομάδα του Τορίνο δέχεται να συμπεριληφθεί όρος μεταπώλησης του Μανωλά, που μελλοντικά μπορεί να αποφέρει έξτρα έσοδα στον Ολυμπιακό.

Η Γιουβέντους λοιπόν συνεχίζει να πιέζει για την απόκτηση του παίκτη και παλεύει να έρθει σε συμφωνία με τους "ερυθρόλευκους". Όλα δείχνουν πως η υπόθεση βαδίζει στην ολοκλήρωση της και οι εξελίξεις θα είναι άμεσες μέσα στα επόμενα 24ωρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ