ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολαϊτάν το νέο πρόσωπο στην αποστολή

Ολαϊτάν το νέο πρόσωπο στην αποστολή

Ο Μάικλ Ολαϊτάν ενσωματώθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού μετά τη λήξη των υποχρεώσεών του στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20, δίνοντας μάλιστα το "παρών" στη μεσημεριανή προπόνηση της Τετάρτης (pics+video).

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Ο Μάικλ Ολαϊτάν είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Ολυμπιακού. Ο Νιγηριανός εξτρέμ έδωσε το "παρών" στη μεσημεριανή προπόνηση της ομάδας, κάνοντας ατομικό πρόγραμμα.

Αφού πήρε λίγες ημέρες άδεια έπειτα από τη συμμετοχή στην Εθνική ομάδα Νέων της χώρας του στο Μουντιάλ Νέων της Τουρκίας, φτάνοντας μέχρι τη φάση των "16" της διοργάνωσης (σ.σ. αποκλεισμός από την Ουρουγουάη), ενσωματώθηκε στην ερυθρόλευκη αποστολή.

Ο 20άχρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίστηκε ως κεντρικός μέσος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων, έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση.

Έτρεξε αρκετά και ήταν συνεχώς υπό την επίβλεψη του γιατρού Χρήστου Θέου και του φυσιοθεραπευτή Αλέξη Καπετανάκη.

Μετά το τέλος της προπόνησης, η οποία είχε διάρκεια περίπου 40 λεπτά και αφιερώθηκε ξανά στη φυσική κατάσταση, με τους παίκτες να ξαπλώνουν σε ένα στρώμα και να δουλεύουν με αερόβιες ασκήσεις και stretching (σχεδόν σε όλες τις ασκήσεις συμμετείχε και ο Μίτσελ ενώ κάποια στιγμή έφυγε για λίγο και μίλησε με τον Πιερ Ισά) προκειμένου να "χτίσουν" και την ευλυγισία τους, ο Κωνσταντίνος Καραπαπάς υποδέχθηκε τον Νιγηριανό παίκτη.

Ολαϊτάν το νέο πρόσωπο στην αποστολή

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίος έχει τα 42α γενέθλια του σήμερα Τετάρτη, καλοσώρισε τον Ολαϊτάν στην ομάδα. Μάλιστα, τον Νιγηριανό περίμενε μία γυναίκα από την Κένυα, που ζει κοντά στο Ζέεφελντ, μαζί με το παιδάκι της και είχε μία χειραψία μαζί του.

Την παράσταση, ωστόσο, στη μεσημεριανή προπόνηση έκλεψε ένας Γερμανός, που ζει και εργάζεται στην Αυστρία, και είναι φίλαθλος του Αμβούργου και του Ολυμπιακού!

Να σημειώσουμε πως στο πρόγραμμα συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην του Μπάλας Μέγκιερι, ο οποίος προφυλάσσεται λόγω των μικροενοχλήσεων που αισθάνεται στη μέση.

Μετά το τέλος του 40λεπτου προγράμματος, οι Ρόι Κάρολ και Ανδρέας Γιαννιώτης έμειναν και συνέχισαν να δουλεύουν στο γήπεδο για περίπου ένα 20λεπτο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ