ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα βρήκαν Ολυμπιακός - Φούλαμ

Τα βρήκαν Ολυμπιακός - Φούλαμ
Μήτρογλου INTIME SPORTS

Μετά από ένα μαραθώνιο διαπραγματεύσεων Φούλαμ και Ολυμπιακός φαίνεται πως ήρθαν σε συμφωνία για την παραχώρηση του Κώστα Μήτρογλου.

Από το βράδυ της Τετάρτης ο Κώστας Μήτρογλου βρίσκεται στην Αγγλία με σκοπό να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στην Φούλαμ.

Όπως διαβάσατε στο Sport24.gr ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, μίλησε με τον προπονητή και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Η μεταγραφή ωστόσο καθυστέρησε να ανακοινωθεί και γι αυτό υπάρχει εξήγηση. Οι Άγγλοι ξεκίνησαν από ένα συγκεκριμένο ποσό τις διαπραγματεύσεις τους με τον Ολυμπιακό και δεν έδειχναν διάθεση να ανέβουν.

Τελικά μετά από αρκετές ώρες σκληρών επαφών μεταξύ των δυο πλευρών (η Φούλαμ ανέβασε την προσφορά της), επήλθε συμφωνία και όπως όλα δείχνουν λίγο μετά τις 12:00 ώρα Ελλάδας θα έχουμε ανακοινώσεις!

Ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2018 και θα λαμβάνει 2.460.000 ευρώ το χρόνο. Χρήματα που τον κάνουν με διαφορά ως τον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Τώρα για τα χρήματα που θα πάρει ακριβώς ο Ολυμπιακός, πως θα τα πάρει (ακούγεται σε 2 ή 3 δόσεις) και αν συμπεριλαμβάνεται κάποιος άλλος όρος είναι νωρίς ακόμα για να ξέρουμε.

Το ποσό πάντως ξεπερνά συνολικά τα 15 εκ. ευρώ. Ο Κώστας Μήτρογλου πρέπει να θεωρείται (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ.

Όσον αφορά το ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ, θυμίζουμε πως είχε ενδιαφερθεί από τις αρχές Δεκεμβρίου για τον παίκτη ( είχατε διαβάσει σχετικό ρεπορτάζ στο Sport24.gr), προσπάθησε ξανά, αλλά έμεινε με την... όρεξη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ