ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

'Έφυγε ο Μήτρογλου, έρχονται Βαλντές και Τρέχο

'Έφυγε ο Μήτρογλου, έρχονται Βαλντές και Τρέχο

Ο Κώστας Μήτρογλου αποκλείστηκε από την αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Ατρόμητο και αναχώρησε για το Λονδίνο, την στιγμή που Βαλντές και Τρέχο είναι μια ανάσα από τον Πειραιά.

Ο Μήτρογλου πριν λίγη ώρα αναχώρησε από το Ρέντη και αναμένεται να ταξιδέψει εντός της ημέρας στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Φούλαμ.

Ο επιθετικός των Πειραιωτών, αποκλείστηκε από την αποστολή και ετοίμασε τις βαλίτσες του για το Λονδίνο.

Ο Μήτρογλου αναχώρησε από το "Ελ. Βενιζέλος" με καθυστέρηση 37 λεπτών (ήταν να φύγει στις 19.10) με την πτήση 633 της British Airways και αναμένεται στο Λονδίνο περίπου στις 23.47 (21.47 Αγγλίας).

'Έφυγε ο Μήτρογλου, έρχονται Βαλντές και Τρέχο

Η φωτογραφία είναι πριν την αναχώρηση του Κώστα Μήτρογλου από το "Ελ Βενιζέλος"

Σε αντίθεση με τον νεαρό επιθετικό που αποχωρεί από τον Πειραιά, αναμένεται να αφιχθούν στο μεγάλο λιμάνι δύο παίκτες.

Συγκεκριμένα, Βαλντές και Τρέχο τα έχουν βρει σε όλα με τους "ερυθρόλευκους" και απομένουν οι λεπτομέρειες ώστε να αντικαταστήσουν Μήτρογλου και Βάις στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ο Βαλντές είναι γεννημένος στις 28 Νοεμβρίου του 1983 και στα 17 του χρόνια έφυγε για την Γερμανία και τα τμήματα υποδομής της Βέρντερ Βρέμης, όπου έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα με 113 εμφανίσεις, 30 γκολ και 14 ασίστ.

Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και σε τέσσερα χρόνια μέτρησε 126 συμμετοχές, 18 γκολ και 20 ασίστ, πριν μετακομίσει το 2010 στην Primera Division για λογαριασμό της Χέρκουλες. Στον ισπανικό σύλλογο ολοκλήρωσε την παρουσία του με 25 συμμετοχές, 8 γκολ και 3 ασίστ.

Ακολούθησαν η Ρουμπίν Καζάν (31 συμ., 7 γκολ) και η επιστροφή του στην Ισπανία, αυτή την φορά για την Βαλένθια (40 συμ., 9 γκολ), όπου αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε. Είχε ένα σύντομο πέρασμα από την Αλ Τζαζίρα. Με την Εθνική ομάδα της Παραγουάης μετράει 66 εμφανίσεις και 12 τέρματα.

Πόθος του Μίτσελ ο Τρέχο

Ο Τρέχο είναι 26 ετών και μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις περιφερειακές θέσεις της επίθεσης. Έχει ιταλικό διαβατήριο, αγωνίζεται στην Τουλούζ και αποτελούσε διακαή πόθο του Μίτσελ το περασμένο καλοκαίρι, όταν ακόμη αγωνιζόταν στην Σπόρτινγκ Χιχόν με την φανέλα της οποίας πρόλαβε να αγωνιστεί 75 φορές με απολογισμό 10 γκολ και 12 ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2013 μετακόμισε στο γαλλικό πρωτάθλημα και με την φανέλα της Τουλούζ είχε 19 συμμετοχές και 2 τέρματα στο πρώτο μισό της σεζόν.

Οι περισσότερες παραστάσεις του προέρχονται από το ισπανικό πρωτάθλημα, όπου έχει αγωνιστεί και στις Έλτσε (35 συμ., 5 γκολ), Βαγιεκάνο (41 συμ., 10 γκολ), Μαγιόρκα (47 συμ, 4 γκολ).

Δείτε εδώ το αφιέρωμα του Sport24 στον Νέλσον Βαλντές

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ του Sport24 για τους Βαλντές και Τρέχο

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ