ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι μπηχτές και οι... συμβουλές του Σ. Θεοδωρίδη στον Φερέιρα

Οι μπηχτές και οι... συμβουλές του Σ. Θεοδωρίδη στον Φερέιρα
INTIME SPORTS

Απάντηση στα παράπονα του Φερέιρα περί διαιτησίας έδωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης, τονίζοντας πως θα πρέπει να πάρει παράδειγμα από τον Βαλβέρδε, ενώ τον καλεί να πει για έναν βαθμό που έχασε ο ΠΑΟ από κάποιο... φαλτσοσφύριγμα.

Χειρουργικές χαρακτήρισε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τις κάρτες που δέχτηκαν οι Σιμάο και Βιτόλο στο εκτός έδρας ματς με τον Εργοτέλη (0-2) κι αυτή του η δήλωση δεν έμεινε αναπάντητη από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο Σάββας Θεοδωρίδης όπως γράφει η εφημερίδα "Γαύρος", καλεί τον Πορτογάλο τεχνικό να αφήσει τα αστεία και να μιμηθεί τον σοβαρό Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ τονίζει πως ουδέποτε έχει ευνοηθεί ο Παναθηναϊκός των πέναλτι και των βουτιών.

"Αντί να βλέπει πόσο κύριος είναι ο Βαλβέρδε, λέει τέτοια πράγματα που προκαλούν γέλια. Αν είναι μάγκας, ας μας πει έστω έναν βαθμό που έχασε ο ΠΑΟ από τη διαιτησία. Έστω ένα. Γιατί από τον Ολυμπιακό έχουν κλέψει τρεις βαθμούς και τώρα θα ήταν μόνος πρώτος. Όλο τον πρώτο γύρο κέρδιζε τόσα ματς με τα πέναλτι και τις βουτιές. Σε ολόκληρο το πρωτάθλημα τα οφσάιντ έχουν πρασινίσει.

Και τώρα μιλάει και για τις κάρτες, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για να επηρεάσει τους διαιτητές, επειδή έχει τέσσερις βασικούς παίκτες στο όριο. Ό,τι και να κάνει, όμως, ο Ολυμπιακός είναι κλάσεις ανώτερος και αυτό το βλέπουν άπαντες", είπε χαρακτηριστικά ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ