ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι λόγοι που έφεραν τον Ράντο ξανά στου Ρέντη

Οι λόγοι που έφεραν τον Ράντο ξανά στου Ρέντη
INTIME SPORTS

Γιατί μετά από μόλις τρεις μήνες ο Αλέκος Ράντος επιστρέφει στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ως προπονητής τερματοφυλάκων; Διαβάστε τους λόγους...

Στις 28 Ιουνίου η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστό πως δεν θα συνεχίσει την συνεργασία της με τον Αλέκο Ράντο, αφού στη θέση του θα βρίσκεται ο Βασίλης Αλεξούδης, όμως σχεδόν τρεις μήνες αργότερα όλα ήρθαν τούμπα.

Ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού έγινε ξανά νυν και ο "νυν" είναι πλέον επικεφαλής των προπονητών τερματοφυλάκων της ομάδας Νέων και της Ακαδημίας, καθώς και του σκάουτινγκ τερματοφυλάκων.

Ο λόγος της επιστροφής του Ράντου αποτυπώθηκε από την διοίκηση των "ερυθρολεύκων" μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε και έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Βασίλη Αλεξούδη (έκανε επέμβαση στο γόνατο και βρίσκεται σε κατάσταση αποθεραπείας), που δεν του επιτρέπει να κάνει σωστά προπόνηση όσο κι αν προσπαθεί.

Ο Αλεξούδης είχε μαζί του τον Πορτογάλο που έφερε ο Ζαρντίμ, Κάρλος Πιρές, ο οποίος έκανε ασκήσεις στους τερματοφύλακες, όμως επειδή ήθελε να έχει ρόλο βασικού προπονητή τερματοφυλάκων αποφάσισε να αποχωρήσει και έτσι ο τραυματίας Αλεξούδης κλήθηκε να σηκώσει όλο το βάρος.

Έπειτα ήρθαν τα παιχνίδια και Οι Πειραιώτες είναι αλήθεια πως θορυβήθηκαν από την αστάθεια και τα λάθη τόσο του Κάρολ όσο και του Μέγιερι στα πρώτα ματς της φετινής χρονιάς. Έτσι, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κάποιες αλλαγές και ο Ράντος επιλέχθηκε για αρκετούς λόγους όπως αναφέρει η εφημερίδα "Sportday".

Το θετικό με τον Αλέκο Ράντο είναι πως γνωρίζει πολύ καλά τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, αφού βρίσκεται σ' αυτή την ομάδα εδώ και δύο δεκαετίες. Είναι με λίγα λόγια από τις "παλιές καραβάνες" και ο ρόλος του είναι σημαντικός ιδιαίτερα σε μια σεζόν όπως τη φετινή, που ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο και έχει αρκετούς νέους παίκτες. Μην ξεχνάμε πως και επί Βαλβέρδε είχε σημαντικό ρόλο και στα αποδυτήρια και διατηρούσε καλές σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Επίσης, οι τερματοφύλακες του Ολυμπιακού (και ο Μέγιερι και ο Κάρολ), έχουν την καλύτερη άποψη για τον Αλέκο Ράντο, καθώς η συνεργασία τους ήταν άψογη. Ο Μέγιερι βελτιώθηκε και πήρε την ευκαιρία του την περσινή σεζόν χάρη στον Ράντο, ενώ να σημειωθεί πως εκείνος είχε προτείνει να αποκτηθεί ο Γιαννιώτης.

Είναι φανερό λοιπόν, πως στον Πειραιά κατάλαβαν πως έκαναν λάθος, όχι με την επιλογή του Αλεξούδη, αλλά με την απομάκρυνση του Ράντου και έτσι προχώρησαν στην επαναπρόσληψη του έμπειρου προπονητή και το πιο σημαντικό είναι πως πλέον έχουν δύο εξαιρετικούς ανθρώπους που ξέρουν να δουλεύουν με τερματοφύλακες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ