ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Ισπανοί γράφουν για Κίκε Φλόρες και Ολυμπιακό

Οι Ισπανοί γράφουν για Κίκε Φλόρες και Ολυμπιακό
Ο τεχνικός των "ροχιμπλάνκος", Κίκε Φλόρες. INTIME SPORTS

Η παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε στον "ερυθρόλευκο" πάγκο δεν είναι δεδομένη και έτσι τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Οι Ισπανοί γράφουν για ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον Κίκε Σάντσεθ Φλόρες.

Μέχρι την επόμενη Πέμπτη όπου οι Ερνέστο Βαλβέρδε και Βαγγέλης Μαρινάκης θα συναντηθούν και θα γνωρίζουμε το φινάλε του συγκεκριμένου σήριαλ, οι φήμες στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη θα είναι αρκετές.

Πηγή ειδήσεων είναι κυρίως η πατρίδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, η Ισπανία και σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της " Marca", ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, βρίσκεται στην λίστα του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός δεν πρόκειται να μείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και οι "ροχιμπλάνκος" ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του. Τα ονόματα των Λάουντρουπ, Σπαλέτι και Πάντιτς είναι τα επικρατέστερα, όμως αυτό λίγο ενδιαφέρει τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σημασία έχει πως ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, δεν πρόκειται να μείνει για πολύ άνεργος, αφού ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκφράσει η Σεβίλλη. Οι Ανδαλουσιανοί έχουν ξεκινήσει μάλιστα επαφές με τον Ισπανό, όμως υπάρχει πάντα και ο Ολυμπιακός.

Η "Marca" μάλιστα αναφέρει, πως η τελευταία ομάδα που έχει δείξει πως σκέφτεται τον Φλόρες είναι οι Πειραιώτες και θα κινηθούν για να τον εντάξουν στην ομάδα του, σε περίπτωση που ο Ερνέστο Βαλβέρδε πει "Adios"!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ