ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Ισπανοί επιμένουν για Κρκιτς

Οι Ισπανοί επιμένουν για Κρκιτς

Οι Ισπανοί επιμένουν πως ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Κρκιτς. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός ανήκει στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας σεζόν. Ο Μίτσελ πέρσι τον ήθελε στην ομάδα.

Παρά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός είχε διαψεύσει πως ενδιαφέρεται για τον Μπόγιαν Κρκιτς, ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι Πειραιώτες θέλουν τον Ισπανό μεσοεπιθετικό της Μπαρτσελόνα.

Παρά την διάψευση που είχε υπάρξει πρόσφατα, είναι δεδομένο πως ο Μίτσελ ήθελε πέρσι τον 24χρονο (28/8/1990)εξτρέμ, Μπόγιαν Κρκιτς (1.70 ύψος), καθώς έχει εξαιρετική άποψη για τις δυνατότητες του ποδοσφαιριστή.

Για να επιμένουν οι Ισπανοί, πάντως, ίσως ξέρουν κάτι παραπάνω και είναι λογικό οι ερυθρόλευκοι να μην θέλουν να βγάλουν προς τα έξω έναν τόσο μεγάλο μεταγραφικό στόχο, ώστε να βγάλουν εις πέρας την υπόθεση.

Από τον Ολυμπιακό, άλλωστε, έχουν επισημάνει πως ενδιαφέρονται και ψάχνουν για έναν πρωτοκλασάτο εξτρέμ.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, με καταγωγή (και) από την Σερβία, έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα έως και το 2015, αλλά δεν υπολογίζεται από τους Καταλανούς ενόψει της νέας σεζόν.

Πέρσι μάλιστα αγωνίστηκε ως δανεικός στον Άγιαξ, ενώ στο παρελθόν είχε πωληθεί (το 2011) στην Ρόμα, παίζοντας ως δανεικός και στην Μίλαν, αλλά δεν κατάφερε να στεριώσει στο ιταλικό πρωτάθλημα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ