ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι ευχές του Βαγγέλη Μαρινάκη

Οι ευχές του Βαγγέλη Μαρινάκη
INTIME SPORTS

Τις Χριστουγεννιάτικες ευχές του έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σ' όλο τον κόσμο, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δείτε video.

Το παιχνίδι με τα Γιάννινα ήταν το τελευταίο για το 2011 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και όπως κάθε φορά, περιμέναμε μαζί με άλλους συναδέλφους τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού όπως συνηθίζει στα τελευταία παιχνίδια, δεν αναφέρθηκε στο ματς και απέφυγε να κάνει δηλώσεις σχετικά με την ομάδα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης (που θα συναντηθεί την Τρίτη με τον Βαλβέρδε για μεταγραφές ), δεν ξέχασε όμως να στείλει τις ευχές τους για καλές γιορτές με υγεία, όπως είπε ο ίδιος.

Το Sport24.gr φιλοξενεί και φέτος τις Δημοπρασίες Αγάπης, στις οποίες οι αναγνώστες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν αυθεντικά υπογεγραμμένα αντικείμενα από τους αγαπημένους τους παίτες και τις αγαπημένες τους ομάδες. Τη Δευτέρα (19/12) και συγκεκριμένα από τις 16.00 ως τις 20.00 προσφέρεται η φανέλα του Φρανσουά Μοδέστo. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν προορίζονται για την ενίσχυση του ΠΙΚΠΑ Βούλας.

Το ίδιο έκανε λίγη ώρα νωρίτερα και ο Σάββας Θεοδωρίδης, αλλά και αρκετοί ποδοσφαιριστές, που έχουν μπει ήδη στο εορταστικό κλίμα των ημερών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ