ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Σχολές Ρέντη και Βούλας μοίρασαν χαρά και δώρα

Οι Σχολές Ρέντη και Βούλας μοίρασαν χαρά και δώρα

Η Σχολή Ρέντη επισκέφθηκε την Παιδόπολη "Άγιος Ανδρέας" στον Άλιμο και η Σχολή Βούλας βρέθηκε στο ΠΙΚΠΑ. Σκοπός τους ήταν να μοιράσουν χαρά και δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται στα ιδρύματα.

Την επίσκεψη της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο Ρέντη δέχτηκαν με μεγάλη χαρά τα παιδιά που φιλοξενούνται στην Παιδόπολη "Άγιος Ανδρέας" στον Άλιμο.

Τα αγόρια και τα κορίτσια που έως τα 12 τους διαμένουν στην Παιδόπολη, είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν από τον τεχνικό της Σχολής Δημήτρη Κριμιτζά ενώ στη συνέχεια έπαιξαν "διπλό" με τους ποδοσφαιριστές από τη Σχολή Ρέντη.

Στο ημίχρονο τα παιδιά της Παιδόπολης πήραν από τους ποδοσφαιριστές της Σχολής και την υπεύθυνη κα Μαρίτσα πλούσια δώρα από την Unicef, ρούχα αλλά και αφίσες της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού με αυτόγραφα.

Η Πρόεδρος της Παιδόπολης, κα Αποστολοπούλου, ευχαρίστησε τον Επικεφαλής του Δικτύου Σχολών κ. Νάνο για την επίσκεψη και τόνισε: "Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό για την χαρά που δίνει στα παιδιά μας. Αυτό το φιλικό παιχνίδι θα το θυμούνται για πάντα και θα μιλούν γι' αυτά για ένα μήνα. Ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας".

Η Παιδόπολη Αλίμου φιλοξενεί 29 παιδιά ηλικίας 3-12 ετών.

Η Σχολή Βούλας στο ΠΙΚΠΑ

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Σχολής Βούλας μαζί με τους προπονητές και τους γονείς τους, επισκέφτηκαν το ΠΙΚΠΑ και πρόσφεραν χαρά και ρούχα στα παιδιά του ιδρύματος.

Οι παίκτες μαζί με τους γονείς τους, τον υπεύθυνο της Σχολής κ. Αντώνη Γλύκα, τον τεχνικό διευθυντή κ. Πέτρο Μίχο, τους προπονητές κ. Γιάννη Σιδέρη και κ. Άγη Μερεμέτη και τον Επικεφαλής του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού κ. Βασίλη Νάνο βρέθηκαν στο ΠΙΚΠΑ και ενημερώθηκαν για την δομή, την λειτουργία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει από την Πρόεδρο του Ιδρύματος κα Ιωάννα Μαυραγιάννη.

Εν συνεχεία επισκέφτηκαν το εστιατόριο και τους χώρους διαμονής των παιδιών και τους μοίρασαν ρούχα του Ολυμπιακού. Τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ΠΙΚΠΑ Βούλας, τα οποία ξεπερνούν τα 90, ενθουσιάστηκαν και άρχισαν να τραγουδούν τον ύμνο της αγαπημένης τους ομάδας ενώ κάποια απ' αυτά ήταν προετοιμασμένα για την επίσκεψη και φόρεσαν φανέλες και κασκόλ του Ολυμπιακού.

Δείτε το video από την επίσκεψη στην Παιδόπολη Αλίμου:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ