ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Πορτογάλοι για Πεδράο, οι Σέρβοι για Μάριν

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Πεδράο αναδεικνύουν οι Πορτογάλοι. Τι υποστηρίζει η διοίκηση της Γκιμαράες. Στην Σερβία επιμένουν ότι ο Ερυθρός Αστέρας κινείται για τον Μάριν.

Μπορεί η θερινή μεταγραφική περίοδος να ξεκινά τυπικά από την 1η Ιουνίου, ωστόσο είναι δεδομένο ότι ομάδες ανά την Ευρώπη κάνουν την προεργασία τους εβδομάδες νωρίτερα.

Το ίδιο και ο Ολυμπιακός, που έσπευσε από τις αρχές Απρίλη να κλείσει με το θέμα του προπονητή προσλαμβάνοντας τον Πέδρο Μαρτίνς, ώστε -μεταξύ άλλων- να κερδίσει χρόνο για τον μεταγραφικό του σχεδιασμό.

Στο πλαίσιο αυτό, ένας παλιός γνώριμος του Πορτογάλου τεχνικού φιγουράρει πολύ ψηλά -αν όχι στην κορυφή- της λίστας του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στην καρδιά της άμυνας.

Το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον Πεδράο αναδεικνύουν τις τελευταίες ώρες στην χώρα της Ιβηρικής, υποστηρίζοντας ότι Ολυμπιακός και Γκιμαράες βρίσκονται στο στάδιο συζητήσεων για τον παίκτη.

Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (14/5), από την διοίκηση της πορτογαλικής ομάδας ξεκαθάριζαν δύο πράγματα: 1ον) ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν την τιμή τους, το ίδιο και ο Πεδράο και 2ον) πως δεν έχουν στα χέρια τους επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό για τον Βραζιλιάνο στόπερ. Τώρα αν αυτή η διαρροή είχε να κάνει για λόγους τακτικής των Πορτογάλων ή όντως ισχύει, θα φανεί τις επόμενες μέρες.

Το βέβαιο είναι ότι ο Πέδρο Μαρτίνς επιθυμεί την απόκτηση του αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού και η Γκιμαράες κοστολογεί τον παίκτη με 3,5 εκατ. ευρώ. Για να πάρει τουλάχιστον 2,5 εκατ. ευρώ, έχοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πεδράο μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν πως οι δύο πλευρές θα μπορούσαν να συζητήσουν για δανεισμό με ρήτρα αγοράς.

"ΘΕΛΕΙ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ Ο ΜΑΡΙΝ" ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ

Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο που αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού, είναι και ο Μάρκο Μάριν. Ο Γερμανός που είχε μια υποφερτή σεζόν στο χορτάρι (36 συμ. - 8 γκολ, 5 ασίστ), αλλά ήταν μάλλον... ανυπόφορος στα αποδυτήρια.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί με το ενάμιση πόδι εκτός Ρέντη, ξαναμπήκε στο κάδρο και σήμερα εξακολουθεί να υπάρχει ένας αστερίσκος δίπλα στο όνομα του.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, το 1.2 εκατ. ευρώ που παίρνει ετησίως... κάθονται στο λαιμό των Πειραιωτών, ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί πως έχει ποιότητα και μπορεί να δώσει λύσεις, παραμένει ένας ασταθέστατος χαρακτήρας και δεν είναι μακριά οι μέρες που στη Γερμανία υποστήριζαν ότι Σάλκε και Βόλσφμπουργκ ορέγονται να αποκτήσουν τα δικαιώματα του από τον Ολυμπιακό, προσφέροντας μέχρι και 5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του.

Κάπου εδώ έχουν μπει στο παιχνίδι οι Σέρβοι, που και την Τρίτη (15/5) επέμεναν ότι ο Μάριν "ψήνεται" με την προοπτική του Ερυθρού Αστέρα!

Η αλήθεια είναι πως ο Γερμανός δεν έχει κρύψει ότι είναι fan των ερυθρολεύκων της Σερβίας, αλλά το ίδιο αλήθεια είναι και το γεγονός ότι ο Ερυθρός Αστέρας δεν θα μπορούσε ποτέ να δώσει συμβόλαιο εφάμιλλο με αυτό που απολαμβάνει ο Μάριν στον Πειραιά.

Οι Σέρβοι υποστηρίζουν ότι για την απόκτηση του Γερμανού ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να αποζημιώσει με 1 εκατ. ευρώ τον Ολυμπιακό, ποσό που μοιάζει μάλλον μικρό για να γίνει αποδεκτό από τους Πειραιώτες.

Το θέμα του Μάρκο Μάριν γενικότερα είναι πιθανό να μείνω ανοιχτό για κάμποσο διάστημα ακόμη και να ξεκαθαρίσει μετά τα μέσα του καλοκαιριού.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τελειώνει ο Άλαρνταϊς απ' την Έβερτον, πρώτο φαβορί ο Μάρκο Σίλβα
Στους κορυφαίους ντριμπλέρ της Premier League ο Μαζουακού
Χωρίς Πάρντο η προεπιλογή της Κολομβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο
"Πόρτα" ΠΑΟΚ σε Μπεσίκτας για Πέλκα που στρέφεται σε Φορτούνη
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ