STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Πόρτα" ΠΑΟΚ σε Μπεσίκτας για Πέλκα που στρέφεται σε Φορτούνη

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας "aksam.com.tr" θέλει την Μπεσίκτας να έχει στραφεί στην περίπτωση Κώστα Φορτούνη μετά το "όχι" του ΠΑΟΚ στα 7.000.000 ευρώ για τον Δημήτρη Πέλκα.

Η Μπεσίκτας έχει μπροστά της ένα μεγάλο πρόβλημα, καθώς λήγει ο δανεισμός του Ταλίσκα από την Μπενφίκα και μπροστά στο ενδεχόμενο να μην ανανεωθεί ψάχνει εναλλακτικές λύσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας " aksam.com.tr", η ομάδα της Κωνσταντινούπολης χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Πέλκα (σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr υπήρξε, όντως, άνθρωπος του τουρκικού συλλόγου και στο ΟΑΚΑ), ωστόσο τα 7.000.000 ευρώ που ζήτησε ο Δικέφαλος φάνηκαν ιδιαίτερα υψηλό ποσό στους διοικούντες του.

Γ' αυτό και, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, έχει στραφεί στην περίπτωση του Κώστα Φορτούνη και έχουν επιταχύνει τις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Αν και σ' αυτή την περίπτωση παρατηρηθεί ναυάγιο, τότε επόμενη εναλλακτική λύση, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα "aksam.com.tr" είναι ο Αργεντινός, Χοσέ Σόσα της Τραμπζονσπόρ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ