ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Μονεγάσκοι ξανάρχονται για Μαζουακού!

Οι Μονεγάσκοι ξανάρχονται για Μαζουακού!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από τη Γαλλία, άνθρωπος της Μονακό θα βρεθεί την Κυριακή (17/4, 19.00) στο Καραϊσκάκη για το ματς Ολυμπιακός – Καλλονή. Εκτιμάται ότι θα ξαναδεί τον Μαζουακού.

Η Μονακό είχε έρθει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα είχε στείλει «κατάσκοπο» στο Καραϊσκάκη στα τρία παιχνίδια των «ερυθρολεύκων» στο Champions League και σε αυτό με την Άντερλεχτ για το Europa League.

Επίσης, συνεργάτης του Ζαρντίμ είχε επισκεφθεί ξανά το Φάληρο, αλλά αυτή τη φορά στα… μουλωχτά, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Πληροφορίες του Sport24.gr από τη Γαλλία αναφέρουν ότι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού έχει δώσει εντολή να βρεθεί σκάουτ της Μονακό και την Κυριακή (17/4, 19.00) στο ματς φιέστα με την Καλλονή.

Φυσικά, δεν μπορεί να πιστέψει κανείς ότι οι Γάλλοι έρχονται για να δουν τη θάλασσα του Πειραιά ή το Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης. Ούτε φυσικά για να χαζέψουν τα βεγγαλικά και τη γιορτή που θα στηθεί λόγω της φιέστας. Είναι δεδομένο ότι έρχονται με συγκεκριμένη αποστολή. Οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι έρχονται για να ολοκληρώσουν τον φάκελο του σκάουτινγκ για κάποιον «ερυθρόλευκο».

Πριν από λίγες μέρες το Sport24.gr είχε μεταφέρει την πληροφορία ότι στο Μόντε Κάρλο εξετάζουν τις περιπτώσεις τεσσάρων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα ρίχνουν ματιές στους Μιλιβόγεβιτς, Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί και Μαζουακού.

Οι Γάλλοι συνάδελφοι όμως επέμεναν ότι ένας από τους τέσσερις είναι αυτός που έχει μπει για τα καλά στο «μάτι» των ανθρώπων της Μονακό. Ο λόγος για τον Μαζουακού. Η αποχώρηση του Κοεντράο στο τέλος της σεζόν και η επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αυτομάτως προκαλεί ένα κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Είναι λογικό λοιπόν έναν από τους παίκτες που εξετάζουν για αντικαταστάτη του Πορτογάλου μπακ, να είναι ο Αρτούρ. Ένας ποδοσφαιριστής δηλαδή που θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του γαλλικού ποδοσφαίρου, άσχετα με την κατώτερη των προσδοκιών χρονιά που έκανε φέτος…

Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται η παρουσία «κατασκόπου» της Μονακό με την Καλλονή. Όμως, δεν επιβεβαιωνόταν η παρουσία των Γάλλων ούτε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μέχρι που ήρθαν τρεις μέρες αργότερα τα ΜΜΕ του Μόντε Κάρλο να αποκαλύψουν ότι συνεργάτης του Ζαρντίμ είδε το ελληνικό «κλάσικο» έχοντας στραμμένη την προσοχή του σε κάποιον «ερυθρόλευκο».

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ