ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Κινέζοι θα απλώσουν δίχτυα και για... Μάριν

Οι Κινέζοι θα απλώσουν δίχτυα και για... Μάριν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για τον Μάρκο Μάριν ήταν κάθετοι στον Ολυμπιακό πριν από λίγο καιρό, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι στους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές. Όμως στη μακρινή Κίνα το όνομα του Γερμανού συζητιέται τακτικά τον τελευταίο καιρό.

Ο Μάρκο Μάριν δεν είναι στα βασικά πλάνα του Πάουλο Μπέντο και από τα μέσα Οκτωβρίου δεν βρισκόταν ούτε καν στις εναλλακτικές του επιλογές. Κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια ότι μπορεί να αποχωρήσει τον Ιανουάριο από το λιμάνι.

Δεν υπάρχει από πλευράς Ολυμπιακού καμία τέτοια διάθεση και μάλιστα ξεκαθαρίστηκε σε όλους τους τόνους. Ενδέχεται να ξαναγίνει τις επόμενες μέρες ξανά μία συζήτηση ανάμεσα σε Βρέντζο και Μπέντο για να μιλήσουν μεταξύ άλλων και για το θέμα του Γερμανού άσου, ο οποίος "κουβαλάει" και ένα από τα πιο βαριά συμβόλαια στο υπάρχον ρόστερ. Και η κουβέντα θα πάει στο πώς θα αξιοποιηθεί ο Μάριν.

Ο 27χρονος άσος να θυμίσουμε ότι ήρθε στον Πειραιά χάρη στον περιβόητο Ραμαντάνι, ο οποίος έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Ολυμπιακό. Ένας Ραμαντάνι που έχει άκρες μεταξύ άλλων και με την κινεζική αγορά.

Προσπαθεί για παράδειγμα τον Λιούμπομιρ Φέισα να τον πάει στην Κίνα από τον Ιανουάριο του 2015, αλλά όλο και κάτι στραβώνει με αποτέλεσμα να χαλάει η δουλειά.

Τον τελευταίο καιρό ακούγεται έντονα ότι οι Κινέζοι δεν θα έλεγαν "όχι" στην προοπτική του Μάρκο Μάριν. Πρόκειται για γνωστό ευρωπαϊκό όνομα, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να τραβήξει κόσμο στις εξέδρες και όπως αναφέραμε και παραπάνω, έχει ένα τεράστιο "όπλο": τον Ραμαντάνι!

Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάτι. Δεν έχει "ενοχλήσει" κανένας τον Ολυμπιακό, ο οποίος – επαναλαμβάνουμε – δεν έχει βγάλει προς τα έξω καμία εικόνα ότι θέλει να ολοκληρώσει τη συνεργασία του με τον Γερμανό.

Υπάρχει όμως η αίσθηση ότι οι Κινέζοι θα ασχοληθούν κάποια στιγμή με τον Μάριν. Και ότι θα ασχοληθούν σοβαρά. Οπότε, αναμένουμε...

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα δύο μεταγραφικά μέτωπα του Ολυμπιακού
"Δεν παραχωρείται ο Σωτηρίου"
Μοδεστό: "Πίσω μας υπάρχουν έξι εκατομμύρια οπαδοί"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ