ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μοδεστό: "Πίσω μας υπάρχουν έξι εκατομμύρια οπαδοί"

Μοδεστό: "Πίσω μας υπάρχουν έξι εκατομμύρια οπαδοί"

Ο Φρανσουά Μοδεστό τιμήθηκε με το "μετάλλιο της πόλης" από τον Δήμαρχο της Μπαστιά και ρωτήθηκε σχετικά με την πίεση που βιώνει στο νέο του ρόλο ως Αθλητικός Διευθυντής στον Ολυμπιακό. (video)

Το "μετάλλιο της πόλης" απονεμήθηκε στον Φρανσουά Μοδεστό από τον Δήμαρχο της Μπαστιά και στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Κορσικανός Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού κλήθηκε να απαντήσει για τον τρόπο που βιώνει από αυτή τη θέση το ποδόσφαιρο.

"Ελπίζω να έβγαλα μια καλή εικόνα της Μπαστιά στο εξωτερικό", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Φρανσουά Μοδεστό, που ρωτήθηκε σχετικά με το νέο του ρόλο:

"Πιστεύουν πολλοί πως είναι η ίδια δουλειά, αλλά δεν έχει καμία σχέση. Όταν είσαι ποδοσφαιριστής, επικεντρώνεσαι σε έναν στόχο. Από τις οκτώ το πρωί έως τη μία μετά το μεσημέρι, έχεις πίεση γιατί κάθε χρόνο πρέπει να είσαι πρωταθλητής.

Πίσω μας υπάρχουν έξι εκατομμύρια οπαδοί. Πρόκειται για μια σπουδαία εμπειρία, αλλά ήμουν εκεί για 4-5 χρόνια πριν σταματήσω την καριέρα μου. Άρα, πήρα μερικά μαθήματα και επικεντρώθηκα σε αυτόν τον ρόλο", τόνισε χαρακτηριστικά ο Κορσικανός.

Ο Δήμαρχος της Μπαστιά, Πιερ Σαβελί, από την πλευρά του δήλωσε:

"Τον ξέρω χρόνια. Εκείνη την εποχή έκανε προπονήσεις με την Μπαστιά. Έπαιζε σε μικρές ομάδες πριν φτιάξει την καριέρα του. Είμαι περήφανος που κράτησε ψηλά τη σημαία της Κορσικής".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα δύο μεταγραφικά μέτωπα του Ολυμπιακού
"Δεν παραχωρείται ο Σωτηρίου"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ