ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι εκλεκτοί του Περέιρα για τα Γιάννενα

Οι εκλεκτοί του Περέιρα για τα Γιάννενα
INTIME SPORTS

Ο Βίτορ Περέιρα ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες", όπου στόχος είναι το τρίποντο που θα φέρει ακόμα πιο κοντά το 42ο πρωτάθλημα στο Λιμάνι. "Μέσα" ο Φορτούνης.

Με στόχο ένα ακόμη τρίποντο που θα φέρει πιο κοντά το 42ο πρωτάθλημα, θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στους "Ζωσιμάδες" με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο Βίτορ Περέιρα ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ήπειρο για την αναμέτρηση με το συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη.

Στην σαββατιάτικη προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, την επιθετική λειτουργία και στη συνέχεια έκαναν και δίτερμα, με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας και δούλεψαν επάνω στην τακτική.

Εκτός προπόνησης έμειναν φυσικά οι Μανιάτης, Μήτρογλου, Ελαμπντελαουί και Στρέζος, ενώ Τζίμι Ντουρμάζ έκανε για πρώτη φορά ατομικό πρόγραμμα, ανεβάζοντας "στροφές" στην αποθεραπεία του. Παρών στον κυριακάτικο αγώνα (19:30), θα είναι τελικά ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Σαντάνα, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Μποτία, Γιαννούλης, Σαλίνο, Φουστέρ, Μαζουακού, Μπενίτες, Ντοσεβί, Κασάμι, Εντινγκά, Σιόβας, Διαμαντάκος, Χάρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ