ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι δέκα λόγοι που κατήγγειλε τον Κουτσοκούμνη ο Ολυμπιακός

Οι δέκα λόγοι που κατήγγειλε τον Κουτσοκούμνη ο Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πράξη την απειλή του έκανε ο Ολυμπιακός που απέστειλε στις FIFA και UEFA την επιστολή, με την οποία καταγγέλλει τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Αναλυτικά οι δέκα λόγοι που οι Πειραιώτες κατήγγειλαν τον Κύπριο παράγοντα.

Ο Ολυμπιακός έκανε πράξη την απειλή του και απέστειλε σε FIFA και UEFA επιστολή, όπου καταγγέλλει τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Οι Πειραιώτες έχουν πολλά παράπονα από τον Κύπριο παράγοντα, ο οποίος είχε αναλάβει την ευθύνη για την διάδοχη κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την παραίτηση του Γιώργου Γκιρτζίκη από την προεδρία της ΕΠΟ και απευθύνθηκαν στα διεθνή όργανα του ποδοσφαίρου. Δέκα είναι οι λόγοι για τους οποίους ο Ολυμπιακός θεωρεί ότι ο Κουτσοκούμνης έχει στοχοποιήσει τους "ερυθρόλευκους", με έμφαση στο κομμάτι της διαιτησίας.

Ιδού οι λόγοι που ο Ολυμπιακός κατήγγειλε τον Κουτσοκούμνη:

1. Η τοποθέτηση των Τριτσώνη, Κουκουλάκη στην ΚΕΔ με την ΠΔΕ να ψηφίζει σχετικό κανονισμό προκειμένου να πάρουν τα ηνία της διαιτησίας.

2. Οι αλλαγές στον Κανονισμό Διαιτησίας, με τις οποίες έγιναν πολλά που δεν έπρεπε να γίνουν σύμφωνα με τον Ολυμπιακό.

3. Ο Κουτσοκούμνης άλλαξε τους κανονισμούς διαιτησίας της ΕΠΟ, οι οποίοι ήταν εναρμονισμένοι με τους αντίστοιχους της FIFA και το Referee Convention της UEFA.

4. Οι τιμωρίες διαιτητών και ο μη ορισμός κάποιων που ήδη υπάρχουν στους πίνακες, τη στιγμή που αποφάσισαν αύξηση προσώπων.

5. Ο υποβιβασμός διαιτητών και βοηθών στη Football League χωρίς λόγο σύμφωνα με τον Ολυμπιακό.

6. Η επικύρωση των διεθνών διαιτητών και βοηθών όπως αυτοί προτάθηκαν σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ στις 30/9/16 υπό την προεδρία του Μιχάλη Τζανόπουλου. Οι Πειραιώτες τονίζουν πως η FIFA δεν παρεμβαίνει.

7. Ερώτηση για το ποιος πληρώνει τις αμοιβές των μελών της ΠΔΕ και των ειδικών συμβούλων.

8. Για το αν η FIFA έχει στείλει μέχρι σήμερα χρήματα για εκείνους που έχει διορίσει προκειμένου να φέρουν την εξομάλυνση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

9. Οι Πειραιώτες θέλουν να μάθουν αν γνωρίζει η FIFA από που προέρχονται όλοι όσοι έχουν διοριστεί.

10. Ποιος πληρώνει το τριετές συμβόλαιο των Τριτσώνη και Κουκουλάκη;

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ