ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι αλλαγές στη λίστα του Ολυμπιακού για το Europa League

Οι αλλαγές στη λίστα του Ολυμπιακού για το Europa League
Μάρκο Σίλβα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μέσα στη μέρα θα κατατεθεί από τον Ολυμπιακό στην UEFA η λίστα με το ρόστερ για το Europa League και θα υπάρχουν δύο με τρεις αλλαγές. Διαβάστε ποιοι θα πάρουν τις θέσεις των Μανιάτη και Φινμπόγκασον που αποχώρησαν.

Η εκκαθάριση στο ρόστερ του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε βάσει των αποφάσεων του Μάρκο Σίλβα και ως εκ τούτου αναμένονται ανακατατάξεις και αλλαγές στη λίστα που θα παραδώσει μέσα στη μέρα η ομάδα του Πειραιά για το Europa League.

Δυο με τρεις αλλαγές θα περιλαμβάνει η νέα λίστα σε σχέση με αυτή του Σεπτεμβρίου για το Champions League, καθώς οι Μανιάτης και Φινμπόγκασον αποχώρησαν για Σταντάρ Λιέγης και Άουγκσμπουργκ αντίστοιχα. Οι Σάσα Ζντιέλαρ και Τζίμι Ντουρμάζ αναμένεται να είναι αυτοί που θα πάρουν την θέση τους, καθώς χαίρουν της εκτίμησης του Πορτογάλου κόουτς, ενώ παίζεται για την θέση του Ερνάνι, διότι είναι τραυματίας και ο Σίλβα θέλει να ενημερωθεί για το πότε θα επιστρέψει στην δράση.

Οι Νταβίδ Φουστέρ και Δημήτρης Κολοβός παλεύουν για την θέση του Πορτογάλου, εφόσον μείνει τελικά εκτός, με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να έχει τον πρώτο λόγο. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, αν και είναι τραυματίας όλο αυτό το διάστημα, δεν θα βγει από τη λίστα, καθώς τον πιστεύει πολύ ο προπονητής του, ενώ θα παραμείνει και ο Πραξιτέλης Βούρος ως τέταρτος στόπερ πίσω από τους Μποτία, Σιόβα και Ντα Κόστα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ