ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι 3+1 παίκτες που πάει να κλείσει ο Ολυμπιακός

Οι 3+1 παίκτες που πάει να κλείσει ο Ολυμπιακός

Σε μία εβδομάδα οι "ερυθρόλευκοι" ανεβαίνουν στο Γκενκ του Βελγίου για το β' στάδιο προετοιμασίας και στο λιμάνι τρέχουν για να κλείσουν τουλάχιστον τρεις μεταγραφές ως το τέλος της εβδομάδας.

Το α' στάδιο προετοιμασίας στο Ζέεφελντ ολοκληρώνεται την Τρίτη (27/6) και το βράδυ (23.00) επιστρέφει η αποστολή του Ολυμπιακού, έχοντας μπροστά τους τρεις μέρες ρεπό. Σε μία εβδομάδα όμως ξαναφτιάχνουν βαλίτσες, έτσι ώστε να πάνε στο Γκενκ για το β' στάδιο προετοιμασίας, εκεί όπου θα “μονταριστεί” η ομάδα ενόψει των προκριματικών.

Ο Μπέσνικ Χάσι ζήτησε προσθήκες ως την αναχώρηση για το Βέλγιο. Ο Ολυμπιακός θα “τρέξει” τις μεταγραφικές υποθέσεις του μέσα στην εβδομάδα, σε μάι προσπάθεια ώστε να κάνει τρεις προσθήκες.

Ο Οφόε είναι μία περίπτωση που προσπαθεί ο πρωταθλητής Ελλάδας να την κλείσει άμεσα. Ο Βέλγος χαφ δεν θέλει να μείνει στην Λέγκια, οι Πολωνοί αποδεικνύονται “σκληρά καρύδια”, αλλά υπάρχει η αίσθηση ότι στο τέλος θα επικρατήσει η επιθυμία του παίκτη (και όχι μόνο του Ολυμπιακού) και στο τέλος θα επέλθει ο γάμος. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές λέγεται ότι είναι λίγο πάνω από το εκατομμύριο.

Ο Καρσελά είναι η δεύτερη περίπτωση που κυνηγάει ο Ολυμπιακός για να τον φέρει στον λιμάνι. Ο Μαροκινός εξτρέμ θέλει να φύγει από την Γρανάδα, έχει ρήτρα γύρω στα 2,5εκ. ευρώ και προσπαθούν να τον κάνουν δικό τους. Το “αγκάθι” είναι ότι ο Καρσελά φαίνεται σαν να θέλει να κερδίσει χρόνο, γιατί στα αφτιά του έχουν φτάσει διάφορα περί ενδιαφέροντος από Γαλλία και Ισπανία.

Ο τρίτος της παρέας είναι ο Εμενίκε, για τον οποίο έχουν έρθει σε συμφωνία Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι Τούρκοι. Ο Νιγηριανός επιθετικός είναι στην transfer list της ομάδας της Πόλης, έχει ένα συμβόλαιο γύρω στα 2εκ. ευρώ και αναμένεται εώς το τέλος της εβδομάδας το καθοριστικό ραντεβού. Για το αν θα γίνει τελικά το “deal” ή όχι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι και η Σπαρτάκ Μόσχας γλυκοκοιτάζει τον Εμενίκε.

Τέλος, υπάρχει και ο Γκιγιόμ Ζιλέ της Ναντ, ο οποίος μένει ελεύθερος του χρόνου και το όνομά του το έβγαλε στη... φόρα ως υποψήφιο μεταγραφικό στόχο το “France Football”. Ο 33χρονος Βέλγος χαφ αρέσει στον Μπέσνικ Χάσι και η πληροφόρηση που υπάρχει από την Γαλλία είναι ότι μία πρώτη κρούση στα “καναρίνια” έχει γίνει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ