ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλβέρδε, ο καλύτερος Ισπανός κόουτς;

Βαλβέρδε, ο καλύτερος Ισπανός κόουτς;
INTIME SPORTS

Η ιστοσελίδα του γνωστού περιοδικού "Don Balon" διοργανώνει δημοσκόπηση για τον καλύτερο Ισπανό προπονητή του εξωτερικού και ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται στην πρώτη θέση, το βράδυ της Πέμπτης . Ψηφίστε και εσείς!

Μπορεί το πέρασμα του από την Βιγιαρεάλ να θεωρείται αποτυχημένο, όμως οι συμπατριώτες του γνωρίζουν την πραγματική προπονητική αξία του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Άλλωστε, με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και την Εσπανιόλ ο τεχνικός του Ολυμπιακού, είχε δείξει πολύ καλό έργο και είχε οδηγήσει τις δύο ομάδες σε σπουδαίες επιτυχίες.

Το πρώτο πέρασμα του από τον Ολυμπιακό ήταν απόλυτα επιτυχημένο και ο ερχομός του στην χώρα μας για δεύτερη φορά, σκόρπισε χαρά και αισιοδοξία στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο. Από την πλευρά τους, τα ισπανικά ΜΜΕ, έκαναν λόγο για χημεία ανάμεσα στον Βαλβέρδε και την ομάδα του Πειραιά.

Η αλήθεια πάντως είναι, πως με τον "Βάσκο" στο τιμόνι του, ο Ολυμπιακός βρίσκεται ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας και αν δεν αυτοκτονήσει θα κατακτήσει ακόμη ένα πρωτάθλημα. Τ' όνομα του Βαλβέρδε μάλιστα, βρίσκεται στην δημοσκόπηση της ιστοσελίδα του γνωστού περιοδικού "Don Balon", για τον καλύτερο Ισπανό προπονητή που βρίσκεται σε ομάδα του εξωτερικού.

Εκτός από τον "ερυθρόλευκο" κόουτς, η λίστα έχει ακόμη τα ονόματα του Ράφα Μπενίτεθ, του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και του Ξαμπιέρ Αθκαργκόρτα. Τα αποτελέσματα αλλάζουν συνεχώς και μπορείτε φυσικά να ψηφίσετε και εσείς πατώντας εδώ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ