ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο τριπλός πονοκέφαλος του Βαλβέρδε

Ο τριπλός πονοκέφαλος του Βαλβέρδε
INTIME SPORTS

Τρεις σημαντικές απουσίες θα έχει στη ρεβάνς με την Ρουμπίν Καζάν ο Ολυμπιακός και ο Βαλβέρδε καλείται να βρει λύσεις. Διαβάστε αναλυτικά...

Ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι με το ένα πόδι στους "16" του Europa League μετά το 0-1 στην Μόσχα , όμως κάθε παίκτης είναι χρήσιμος από τη στιγμή μάλιστα που τίποτα δεν έχει κριθεί και υπάρχει ο επαναληπτικός.

Οι Ρώσοι είναι με την πλάτη στον τοίχο, καθώς πλέον χρειάζονται νίκη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με δύο γκολ ή με ένα αρκεί να είναι 1-2 και πάνω, όμως κανείς δεν μπορεί να θεωρήσει την πρόκριση τελειωμένη υπόθεση.

Στον επαναληπτικό του Φαλήρου (23/2, 22:05), ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει μάλιστα τρεις σημαντικές απουσίες ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Μέγιερι, Ντιόγκο και Χολέμπας. Ο Ούγγρος πήρε κόκκινη στη φάση του πέναλτι, ο Ντιόγκο είναι τιμωρημένος από τη τελευταία φορά που έπαιξε στην Ευρώπη (με Μακάμπι), ενώ ο Χολέμπας συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες.

Στη φάση της κίτρινης του Χολέμπας, άπαντες νόμιζαν πως η κάρτα χρεώθηκε στον Μαρκάνο (αυτό έδειξε και ο τηλεοπτικός δέκτης), αλλά τελικά η UEFA "κιτρίνισε" τον διεθνή με την Εθνική Ελλάδας.

Αντίθετα ευχάριστα είναι τα νέα με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, που εξέτισε την ποινή του στο ματς της Μόσχας και θα είναι στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για τον επαναληπτικό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ