ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Σισοκό έρχεται στον Ολυμπιακό εάν..."

"Ο Σισοκό έρχεται στον Ολυμπιακό εάν..."

Την ώρα που στον Ολυμπιακό κινούνται για άλλες περιπτώσεις εκτός του Σισοκό, ο μάνατζερ του 28χρονου χαφ, τονίζει πως με 2.000.000€ τον χρόνο ο πελάτης του έρχεται στον Πειραιά, αφού όλα είναι θέμα χρημάτων...

Ο Μάρκο Κιρντεμίρ είναι ο ατζέντης του 28χρονου ανασταλτικού μέσου της Παρί Σεν Ζερμέν, Μοχάμεντ Σισοκό, για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός.

Ο μάνατζερ του Αφρικανού χαφ μίλησε στην εφημερίδα "ΦΩΣ", επισημαίνοντας πως στο ενδεχόμενο που οι δύο πλευρές τα "βρουν" στα λεφτά, τότε ο ποδοσφαιριστής δεν έχει κανένα πρόβλημα ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά. Επεσήμανε, όμως, πως αισθάνεται πως το ενδιαφέρον των ερυθρολεύκων έχει ατονίσει.

Συγκεκριμένα είπε: " Δεν έχουμε μιλήσει άμεσα με τον Ολυμπιακό. Δεν έχει έρθει κάποιος σε εμένα να με ενοχλήσει και να μου πει κάτι. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι αρνητικός. Όπως μιλάμε με άλλες ομάδες, έτσι μπορούμε να συζητήσουμε και με τον Ολυμπιακό.

Νομίζω ότι έχει ατονήσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σισοκό. Δεν είμαι απόλυτος, αυτό αισθάνομαι. Και πιστεύω ότι έχει στρέψει αλλού το ενδιαφέρον του. Πάει να πάρει άλλον ποδοσφαιριστή. Το ξαναλέω όμως, αν συζητήσουμε και τα βρούμε στα λεφτά, τότε ο παίκτης δεν έχει κανέναν θέμα να παίξει στον Πρωταθλητή Ελλάδας. Εμείς δεν βιαζόμαστε, σεβόμαστε απόλυτα μία ομάδα που ψάχνει και προσπαθεί να πάρει κάτι καλό για να βοηθήσει.

Ο Σισοκό παίρνει 2.000.000 ευρώ ετησίως. Όλα είναι θέμα χρημάτων. Αν ο Ολυμπιακός μπορεί να ικανοποιήσει και να φτάσει τέτοια επίπεδα, τότε εννοείται ότι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα για να έχουμε συνεργασία. Από όσο ξέρω ο Πίνο είναι έτοιμος να πάει στην Κολομβία και έτσι θα ελευθερωθεί θέση για να πάρει και άλλον ποδοσφαιριστή ο Πρωταθλητής Ελλάδας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ