ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Ολυμπιακός φταίει για τον Τζεμπούρ"

"Ο Ολυμπιακός φταίει για τον Τζεμπούρ"
INTIME SPORTS

Ευθύνες στον Ολυμπιακό και στις απαιτήσεις του ρίχνουν οι Αλγερινοί, σχετικά με το γεγονός πως ο Ραφίκ Τζεμπούρ δεν έχει βρει ακόμα ομάδα.

Ζητάει πολλά ο Ολυμπιακός σύμφωνα με την "lebuteur" γι' αυτό και ο Αλγερινός επιθετικός δεν έχει καταφέρει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μια εβδομάδα πριν από την λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Οι Αλγερινοί παίρνουν καθαρά την θέση υπέρ του Αλγερινού επιθετικού ρίχνοντας όλες τις ευθύνες στους Νταμπλούχους Ελλάδας.

Αξίζει να τονισθεί πως το δημοσίευμα ξεκινά με την φράση... "Μια εβδομάδα πριν το τέλος της θερινής μεταγραφικής περιόδου και ο Ράφικ Τζεμπούρ είναι ακόμη άγνωστο σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται σε αυτή την αγωνιστική περίοδο".

Αναλυτικά τα όσα γράφονται στο δημοσίευμα:

"Μετά από αρκετές ομάδες που εξέφρασαν ενδιαφέρον για αυτόν, οι διαπραγματεύσεις έφτασαν σε προχωρημένο στάδιο με τρεις από αυτές… Μάλαγα, Έλτσε και Τραμπζονσπόρ.

Όμως υπάρχει κι άλλο ένα πρόβλημα. Ο Ολυμπιακός επιμένει ότι έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τον παίκτη και –για τον λόγο αυτό- κάθε ομάδα που θέλει να έχει τις υπηρεσίες του παίκτη στο μέλλον πρέπει να πληρώσει ένα αντίτιμο.

Η Έλτσε δεν μπορεί να πληρώσει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ που αξιώνει ο Ολυμπιακός".

Γεγονός αποτελεί πως στο δημοσίευμα δεν γράφεται πουθενά η στάση του Ράφικ Τζεμπούρ όλο αυτό τον καιρό προς τον Ολυμπιακό. Βλέπουμε ξεκάθαρα να παρουσιάζονται οι ερυθρόλευκοι ως ο μοναδικός υπεύθυνος της υπόθεσης.

Πηγή: RedPlanet.gr

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ