ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Μπόλονι μιλάει με τον Ολυμπιακό"

"Ο Μπόλονι μιλάει με τον Ολυμπιακό"
Μπόλονι

Για επαφές του Ολυμπιακού με τον Λάσλο Μπόλονι κάνουν λόγο δημοσιεύματα στην Ρουμανία, ενώ μπλέκουν και την Ραπίντ Βουκουρεστίου. Διαβάστε αναλυτικά...

Το όνομα του Λάσλο Μπόλονι δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται για τον Ολυμπιακό και δεν είναι η πρώτη φορά που τα σενάρια προέρχονται από την Ρουμανία, ιδιαίτερα τώρα που ο έμπειρος τεχνικός έχει μείνει χωρίς ομάδα.

Όπως σας γράψαμε την Παρασκευή στις 25 Μαΐου, όταν έγινε γνωστό πως ο Μπόλονι δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, ο 59χρονος υπήρχε πάντα στην "ερυθρόλευκη" λίστα και ίσως τώρα που έμεινε ελεύθερος να επανέλθει στο προσκήνιο.

Από την πλευρά τους, οι συμπατριώτες του Μπόλονι και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα " evz.ro", αναφέρουν πως ο Ρουμάνος τεχνικός βρίσκεται σε επαφές με ανθρώπους των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Ωστόσο, υπάρχει και το σενάριο με την Ραπίντ Βουκουρεστίου, με τον ίδιο τον Μπόλονι να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα " sport.ro". "Δεν έχω κλείσει καμία πόρτα, το τηλέφωνό μου είναι τώρα ανοικτό για τη Ραπίντ", τόνισε ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, ενώ στο ίδιο άρθρο, οι Ρουμάνοι ξεκαθαρίζουν πως ο 59χρονος τεχνικός περιμένει στο ακουστικό του, μια πρόταση από τον Ολυμπιακό.

Δείτε τις δηλώσεις που έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για το μέλλον της ομάδας

Δείτε τον Ντιελνά που φέρνει ο Ολυμπιακός εν δράσει...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ