ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιραλάς: "Να παίξω με τον Σουάρες στην Μπάγερν!"

Μιραλάς: "Να παίξω με τον Σουάρες στην Μπάγερν!"
INTIME SPORTS

Ομάδα που κάθε ποδοσφαιριστής ονειρεύεται να αγωνιστεί χαρακτήρισε την Μπάγερν Μονάχου ο Κέβιν Μιραλάς, εξηγώντας βέβαια πως δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Ολυμπιακό.

Το όνομα του Κέβιν Μιραλάς έχει ακουστεί έντονα τον τελευταίο καιρό για την Μπάγερν Μονάχου και οι συμπατριώτες του δεν έχασαν ευκαιρία να τον ρωτήσουν, προκειμένου να... αλιεύσουν κάποιες πληροφορίες.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, δεν είπε βέβαια κάτι το φοβερό σε δηλώσεις του, απλά μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τους Βαυαρούς, που φέτος έχασαν το Champions League στην διαδικασία των πέναλτι.

Ο πρώτος σκόρερ της φετινής Superleague ρωτήθηκε σχετικά με την Μπάγερν και το ενδιαφέρον των Γερμανών για τον Σουάρες, δίνοντας τη λύση: "Θα ήταν ωραίο αν ο Σουάρες και εγώ παίζαμε μαζί στην Μπάγερν".

Όσο για το φλερτ των δευτεραθλητών Ευρώπης, ο Κέβιν Μιραλάς, είπε: "Το ενδιαφέρον της Μπάγερν για μένα είναι πραγματικό, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Υπάρχουν κάποιοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι που ονειρεύομαι να παίξω και η Μπάγερν ανήκει σ' αυτούς".

Δείτε τον Ντιελνά που φέρνει ο Ολυμπιακός εν δράσει...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ