ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μίτσελ "φρεσκάρει" την ενδεκάδα

Ο Μίτσελ "φρεσκάρει" την ενδεκάδα
INTIME SPORTS

Με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο Κύπελλο κόντρα στον Φωκικό, με τον Μίτσελ να δίνει ανάσες σε όσους έχουν "τραβήξει το κουπί" από το ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται πυρετωδώς για τρία ματς-φωτιά μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας κόντρα σε Παναθηναϊκό, Μπενφίκα και ΠΑΟΚ, όμως πριν από αυτές τις συνεχόμενες δοκιμασίες έχει μία ακόμα αγωνιστική υποχρέωση.

Αυτή είναι ο αγώνας ρεβάνς με τον Φωκικό για την φάση των "32" του Κυπέλλου Ελλάδας, με το 5-1 της πρώτης αναμέτρησης στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" να δίνει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία στον Μίτσελ για να προχωρήσει σε "λίφτινγκ" στην ενδεκάδα.

Συγκεκριμένα, αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με πολλές αλλαγές στην βασική ενδεκάδα, δίνοντας την ευκαιρία σε παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής να αγωνιστούν, ενώ παράλληλα θα προσφέρει πολύτιμες ανάσες σε ποδοσφαιριστές που ήδη έχουν γράψει πολλά αγωνιστικά λεπτά στο κοντέρ τους έως τώρα στη σεζόν.

Ο Μέγκιερι θα επιστρέψει κάτω από τα γκολπόστ, ενώ θέση στο βασικό σχήμα βρίσκουν και οι Μετζανί, Παπάζογλου, Στσέποβιτς και Ολαϊτάν.

Πρώτη επίσημη εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα αναμένεται να κάνει ο Μιγκέλ Τόρες, που επί δύο μήνες ακολουθούσε ειδικό ατομικό πρόγραμμα για να επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που έπαιξε βασικός κόντρα στον ΟΦΗ πιθανότατα θα διατηρηθεί στην ενδεκάδα, καθώς είναι μια καλή ευκαιρία να αγωνιστεί σε δύο σερί παιχνίδια, δίχως μάλιστα ιδιαίτερη πίεση.

Ο Γιαταμπαρέ είναι ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που έχει αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει το ματς κόντρα στον Φωκικό.

Υπενθυμίζεται πως οι Ντομίνγκες και Μπονγκ έχουν τεθεί νοκ-άουτ από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο καθώς δεν προλαβαίνουν να είναι έτοιμοι μετά τους τραυματισμούς τους, ενώ από την πλευρά του ο Μασάντο κάνει αγώνα δρόμου για να δηλώσει "παρών" τουλάχιστον στο ματς με τη Μπενφίκα στο Φάληρο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ