ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μαρινάκης διαψεύδει τα περί επικοινωνίας με Τσάκα

Ο Μαρινάκης διαψεύδει τα περί επικοινωνίας με Τσάκα
INTIME SPORTS

Από τον Ολυμπιακό διαψεύδουν πως δέχτηκαν τηλεφώνημα από τον Βλάση Τσάκα και κάποιο αίτημα για τον πρίγκιπα. Εξηγούν επίσης πως έχουν σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούν, ενώ αρνούνται να συγκρίνουν τον Τσάκα με τον Ζαγοράκη. Διαβάστε αναλυτικά.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Βλάσης Τσάκας, έχει τονίσει πως θέλει και θα δώσει το παρών στο ντέρμπι των "αιωνίων" που διεξαχθεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (19/11, 19:30).

Υπήρξαν μάλιστα και κάποιες πληροφορίες από την πλευρά του Βλάση Τσάκα πως ήρθε σε επικοινωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για να προσκληθεί και ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ στο φαληρικό γήπεδο.

Τα παραπάνω σενάρια δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όπως τονίζουν από την πλευρά του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, από τον Πειραιά υπογραμμίζουν πως ο Πρόεδρος της ΠΑΕ δεν έχει μιλήσει ποτέ με τον Βλάση Τσάκα.

"Δεν υπάρχει κανένα θέμα. Επίσης δεν υπήρξε επικοινωνία με κανέναν και ούτε έχουμε δεχθεί κάποιο σχετικό αίτημα. Έχουμε και σοβαρότερα πράγματα για να ασχοληθούμε απ' ορισμένα δημοσιεύματα", τονίζουν από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γίνεται επίσης και σύγκριση με την σουίτα που δόθηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ στον Θοδωρή Ζαγοράκη και από τον Πειραιά υπογραμμίζουν πως: "Δεν γίνεται να συγχέονται ο Ζαγοράκης με τον Τσάκα, γιατί ο πρώτος έχει θεσμικό ρόλο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ ο δεύτερος δεν έχει τίποτα".

Δεν αποκλείεται πάντως να βρεθεί ο Βλάσης Τσάκας στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", αφού από την ΠΑΕ Ολυμπιακός τονίζουν πως αν δεχθούν κάποιο αίτημα, θα το εξετάσουν σοβαρά και δεν θα είναι αρνητικοί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ