ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Μανωλάς περνάει ιατρικά στην Άρσεναλ"

"Ο Μανωλάς περνάει ιατρικά στην Άρσεναλ"
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με το goal.com και τον δημοσιογράφο, Γουίλιαμ Τζόις, ο Κώστας Μανωλάς περνάει τις επόμενες ώρες από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις για να συνεχίσει στην Άρσεναλ.

Η Άρσεναλ φέρεται να είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Κώστα Μανωλά, αν ευσταθεί το ρεπορτάζ του goal.com, το οποίο αναφέρει πως η μετεγγραφή του διεθνούς αμυντικού βρίσκεται στην τελική της ευθεία.

Σύμφωνα με αυτό, ο Αρσέν Βενγκέρ έχει καταλήξει στον Μανωλά για να αποτελέσει τον διάδοχο του Τόμας Βερμάλεν, ο οποίος συνεχίζει στην Μπαρτσελόνα, με τον ίδιο να ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα, παίζοντας στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Το κόστος της μετακίνησης του παίκτη, πάντα με βάση το δημοσίευμα, θα είναι μέσα στα οικονομικά πλαίσια που έχει θέσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν θα πουλούσε τον παίκτη με λιγότερα από 10.000.000 ευρώ.

Όπως γράφει το ξένο ρεπορτάζ, το deal θα προχωρήσει σε αυτά τα οικονομικά δεδομένα και ο Μανωλάς θα παίξει στους Λονδρέζους, αλλάζοντας σελίδα στην καριέρα του στα 23 του χρόνια.

Βέβαια, θα πρέπει να τονιστεί πως το ρεπορτάζ αυτό προέρχεται από το εξωτερικό, χωρίς να έχει ειπωθεί κάτι από την πλευρά των Πρωταθλητών Ελλάδας, με την ομάδα του Πειραιά να δίνει λίγες ώρες πριν τον τελευταίο φιλικό της αγώνα με την Φενέρμπαχτσε και να προετοιμάζεται για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ