ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο καμεραμάν Μανιάτης και ο ρεπόρτερ Τοροσίδης!

Ο καμεραμάν Μανιάτης και ο ρεπόρτερ Τοροσίδης!
INTIME SPORTS

H πτήση επιστροφής της αποστολής του Ολυμπιακού από τη Μόσχα "αποκάλυψε" και δύο μεγάλα νέα ταλέντα: Τους Γιάννη Μανιάτη και Βασίλη Τοροσίδη σε διαφορετικούς ρόλους. Δείτε τους δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές της ομάδας να ...ανακρίνουν τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους!

Το κλίμα κατά την επιστροφή του Ολυμπιακού από την Μόσχα ήταν εξαιρετικό, τόσο εξαιτίας της μεγάλης νίκης επί της Ρουμπίν, όσο και για την την αίσια κατάληξη της περιπέτειας του Μέλπμπεργκ. Ο Σουηδός αποθεώθηκε, σαμπάνιες ανοίχθηκαν ενώ μία ..."κιτρινόμαυρη" αεροσυνοδός πείραζε τον Τζεμπούρ.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε βέβαια είχε συνέχεια στο μυαλό του ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα κάτι που τόνισε μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Πέρα όμως τα παραπάνω, η πτήση της επιστροφής "αποκάλυψε" και δύο μεγάλα νέα ταλέντα. Συγκεκριμένα ο Γιάννης Μανιάτης διέπρεψε σε ρόλο καμεραμάν ενώ ο Βασίλης Τοροσίδης ...έστησε στον τοίχο τους συμπαίκτες του με τις φαρμακερές του ερωτήσεις στο ρόλο του ρεπόρτερ.

Με εξαιρετική διάθεση οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού "όργωσαν" το αεροπλάνο, με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής να τους απολαμβάνουν στους καινούργιους τους ρόλους. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο εδώ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ