ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλβέρδε: "Πίστευα ότι θα το πιάσει ο Κάρολ"

Βαλβέρδε: "Πίστευα ότι θα το πιάσει ο Κάρολ"
INTIME SPORTS

Διαβάστε τις ατάκες του Ερνέστο Βαλβέρδε κατά τη διάρκεια της επιστροφής. Η απάντηση αν μπορεί να φτάσει στον τελικό με τον Ολυμπιακό όπως με την Εσπανιόλ και η εμπιστοσύνη στις ικανότητες του Κάρολ.

"Το μόνο που με απασχολεί αυτή αυτή τη στιγμή, όσον αφορά τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, είναι να πάρουμε την πρόκριση επί των Ρώσων", απαντούσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε όσους τον ρωτούσαν αν μπορεί ο Ολυμπιακός να γίνει η νέα Εσπανιόλ του στην Ευρώπη.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι πίστευε πως ο Ρόι Κάρολ θα πιάσε το πέναλτι. Αναλυτικά τα όσα σχολίασε ο προπονητής των ερυθρολεύκων:

Για τα παράπονα που έκανε στους διαιτητές, σχολίασε: "Δεν υπήρξε κάποια εξαίρεση. Πάντα παραπονιέμαι στους διαιτητές όταν κάτι με ενοχλεί και πάντα χαίρομαι με τα γκολ, απλώς έκανε πολύ κρύο και έπρεπε να κινούμαι περισσότερο (γέλια). Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαστε ευχαριστημένοι, κάνοντας πολύ καλό ματς. Ξεπεράσαμε τις δυσκολίες της θερμοκρασίας, όμως, παρά το ότι έχουμε κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, πρέπει να περιμένουμε την ρεβάνς, να πάμε καλά και να περάσουμε".

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει καλή πορεία στην Ευρώπη, όπως έκανε ο ίδιος με την Εσπανιόλ, φτάνοντας στον τελικός της διοργάνωσης, είπε: "Δεν το ξέρω που μπορούμε να φτάσουμε, αλλά ούτε και το σχεδιάζω, διότι αν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε που μπορούμε να φτάσουμε και τι θα κάνουμε στο μακρινό μέλλον, θα χάσουμε σίγουρα την πρόκριση με την Ρουμπίν Καζάν. Το μόνο που με απασχολεί αυτή αυτή τη στιγμή, όσον αφορά τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, είναι να πάρουμε την πρόκριση επί των Ρώσων".

H αποθέωση του Μέλμπεργκ, ο κεφάτος Τζεμπούρ, ο χαιρετισμός του πιλότου και οι σαμπάνιες που πρόσφεραν η "ερυθρόλευκη" αλλά και η ..."κιτρινόμαυρη" αεροσυνοδός! Διαβάστε όλο το παρασκήνιο της πτήσης της επιστροφής του Ολυμπιακού από τη Μόσχα (video)

Για το πως αισθάνθηκε με το γκολ και το πέναλτι που έγιναν σχεδόν την ίδια στιγμή, τόνισε: "Σκέφτηκα πόσο λίγο κρατάει η χαρά μιας και το γεγονός ότι θα αγωνιστούμε περισσότερο από 15 λεπτά με 10 παίκτες και θα είχαμε δυσκολίες. Εμπιστευόμουν όμως τον Κάρολ, πίστευα ότι μπορεί να αποκρούσει το πέναλτι και τα κατάφερε. Οπότε μετά συνεχίσαμε να χαιρόμαστε".

Για το ματς με τον Πανιώνιο, επεσήμανε: "Πρέπει να επιστρέψουμε στο πρωτάθλημα. Ευτυχώς που παίξαμε Τρίτη και μέχρι την Κυριακή θα μπορέσουμε να προσαρμοστούμε και να συγκεντρωθούμε, γιατί δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ