ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ερίκ Καντονά και ο σωσίας του στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Ο Ερίκ Καντονά και ο σωσίας του στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Ο μεγάλος και τρανός Ερίκ Καντονά δεν ήρθε μόνος του στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Έξω από το γήπεδο παραμόνευε και ο Έλληνας σωσίας του για να βγάλει μια φωτογραφία μαζί του. Τα κατάφερε τελικά; Δείτε το video!

Η παρουσία του Ερίκ Καντονά στην Ελλάδα και στα στρατόπεδα των δύο "αιωνίων" της χώρας μας, προκάλεσε ενθουσιασμό στους χιλιάδες θαυμαστές του.

Όπου και να πήγε ο Γάλλος σούπερ σταρ περικυκλώθηκε από το φανατικό κοινό του και ήταν δεκάδες αυτοί που στήθηκαν με τις ώρες και τελικά απέσπασαν μια φωτογραφία μαζί του.

Το περασμένο Σάββατο ο συνάδελφος Γιάννης Γεωργόπουλος, κατάφερε να τον βρει έξω από το ΟΑΚΑ και οι δηλώσεις που πήρε είχαν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Τις διαβάσατε άλλωστε στο Sport24.gr .

Ένα 24ωρο αργότερα, ο Ερίκ Καντονά πέρασε από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης", προκειμένου να παρακολουθήσει την μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Κατά την άφιξή του στο φαληρικό γήπεδο ήταν δεκάδες οι θαυμαστές που έπεσαν πάνω του και του εξέφρασαν την αγάπη τους. Ένας απ' αυτούς ήταν και ο Έλληνας σωσίας του, Στράτος Παπαφιλίππου. Ο θαυμαστής του από την Θάσο, είναι γνωστός για την ομοιότητά του με τον Γάλλο άσο και μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του, του μιλούσε συνεχώς και του ζήτησε μια φωτογραφία.

Η επιθυμία του έγινε πράξη και όπως θα δείτε στο video, ο Καντονά και ο σωσίας του φωτογραφήθηκαν μαζί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ