ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Εντέλ έχει πρόταση από Ελλάδα"

"Ο Εντέλ έχει πρόταση από Ελλάδα"

Την αποκάλυψη πως ο Απουλά Εντέλ έχει πρόταση από την Ελλάδα την οποία εξετάζει σοβαρά, έκανε ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Αντουάν Κομπουαρέ.

Ο Γάλλος κόουτς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "RMC", τόνισε πως ο γκολκίπερ της ομάδας του έχει τάσεις φυγής και μάλιστα το προχώρησε ακόμη περισσότερο, υπογραμμίζοντας πως ήδη υπάρχει πρόταση από την χώρα μας, φωτογραφίζοντας τον Ολυμπιακό.

Ο Αντουάν Κομπουαρέ, είπε επίσης πως η πρόταση που έχει ο πορτιέρο από το Καμερούν είναι καλύτερη απ' αυτή της Παρί και ότι πολύ μεγάλο ρόλο παίζει το γεγονός πως θα είναι βασικός στον Ολυμπιακό.

"Ο Απούλα θέλει να αλλάξει αέρα και έχει λάβει, ήδη, μία προσφορά από Ελλάδα που την εξετάζει σοβαρά", είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν σε ραδιοφωνικό σταθμό της Γαλλίας.

Είναι πάντως λογικό να ακούγονται φήμες για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Εντέλ, αφού τ' όνομά του έχει ξαναπασχολήσει παλαιότερα την "ερυθρόλευκη" επικαιρότητα, ενώ μην ξεχνάμε πως οι Πειραιώτες ψάχνονται για την θέση του τερματοφύλακα.

Επίσης, πολύ σημαντικό γεγονός είναι πως ο Απουλά Εντέλ, έχει μάνατζερ τον Ενροτό, που έχει επίσης πελάτη τον Κέβιν Μιραλάς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ