ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο δοκιμασμένος Μόνχε και ο "αλμυρός" Νιχάτ

Ο δοκιμασμένος Μόνχε και ο "αλμυρός" Νιχάτ
INTIME SPORTS

Η περίπτωση του Μόνχε αρέσει στον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Νιχάτ δείχνει θετικός να συνεχίσει στον Ολυμπιακό αλλά ζητάει πολλά, ενώ φυσικά, υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην αποκτηθεί κανείς. Όλα τα δεδομένα στο Sport24.gr.

Το βράδυ της Κυριακής (4/9), γράψαμε για την λίστα που δεν ενθουσιάζει τον Ερνέστο Βαλβέρδε , αλλά έχει και μια -καλή- εξαίρεση που ακούει στο όνομα Βιθέντε Μόνχε. Τα πράγματα δεν είναι πολύ διαφορετικά, αφού ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν "καίγεται" και γι' άλλη μεταγραφή, όμως είναι γεγονός πως του αρέσει η περίπτωση του Αργεντίνου.

Οι "ερυθρόλευκοι" είναι θετικοί στην απόκτηση του 30χρονου άσου, όμως θα πρέπει πρώτα να "πέσει" ο Ολυμπιακός Βόλου στην Δ' Εθνική, για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις και να γίνει τελικά το deal.

Ο Μόνχε πάντως δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζουν στον Πειραιά, αφού υπάρχει και ο 33χρονος Ασαμόα που διανύει τα τελευταία χρόνια της καριέρας του, αλλά και ο Τούρκος, Νιχάτ, με σπουδαία εμπειρία από Πριμέρα Ντιβισιόν.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Γαύρος", οι Πρωταθλητές Ελλάδας έχουν κάνει κάποιες πρώτες επαφές με την πλευρά του Τούρκου άσου, που δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τα ερυθρόλευκα, όμως το κασέ του είναι αρκετά τσιμπημένο.

Το εν λόγω δημοσίευμα γράφει για πρόταση 1.000.000 ευρώ από τον Ολυμπιακό, την στιγμή που ο ίδιος ζητά 1.400.000 ευρώ. Πόσο αρκετά μεγάλο για έναν παίκτη που ουσιαστικά θα αποκτηθεί για να γεμίσει το ρόστερ και δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη.

Το άλλο αρνητικό για τον Νιχάτ είναι πως έχει αρκετούς τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια, ενώ είναι εκρηκτικός σαν χαρακτήρας. Μην ξεχνάμε πως έφυγε από την Μπεσίκτας επειδή πλακώθηκε την ώρα του ματς με τον συμπαίκτη του, Κουαρέσμα! Φυσικά το ποδοσφαιρικό του ταλέντο είναι αδιαμφισβήτητο, όμως η μεταγραφή του θα αποτελεί ρίσκο.

Να ξεκαθαρίσουμε πάντως πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, ο Ολυμπιακός τελικά να μην κινηθεί για την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή και το ρόστερ τελικά να "κλείσει", δίχως να βρεθεί κάποιος αντι-Ριέρα. Ο Βαλβέρδε πιστεύει στο υπάρχον υλικό και αυτό που τον "καίει" την δεδομένη στιγμή είναι τι θα κάνει κόντρα στην Μαρσέιγ, αφού ο Τζιμπούρ δύσκολα θα είναι έτοιμος. Για τα πλάνα της πρεμιέρας του Champions League είχαμε γράψει την Κυριακή. Για τις τελικές αποφάσεις σχετικά με το αν θα γίνει ή όχι μεταγραφή, θα ενημερωθείτε από το Sport24.gr, αφού την Δευτέρα θα έχουν ραντεβού Βαλβέρδε-Κοβάτσεβιτς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ