ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο διάδοχος του Ζιοβάνι Ντε Ολιβέιρα

Ο διάδοχος του Ζιοβάνι Ντε Ολιβέιρα
Φελίπε Άντερσον

Ο Ζιοβάνι είναι έτοιμος να πει το "ναι" στον Βαγγέλη Μαρινάκη για να αναλάβει σκάουτερ του Ολυμπιακού στην Βραζιλία και ήδη ανέφερε τον πρώτο παίκτη που θα κάνει τη διαφορά (videos)

Ο "μάγος" του ποδοσφαίρου επέστρεψε γι ακόμα μία φορά στην Ελλάδα και άνοιξε την καρδιά του, μιλώντας για το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό και το ξεχωριστό δέσιμο που έχει με τους φιλάθλους των ερυθρόλευκων.

Εκείνο που διέρρευσε αργότερα όμως είναι πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε πρόταση στον Ζιοβάνι,για να αναλάβει σκάουτερ του Ολυμπιακού στην Βραζιλία, έτσι ώστε να βρει τους νέους "μάγους" της μπάλας.

Σύμφωνα με τον "πρωταθλητή", ο πρώην άσος των ερυθρόλευκων σε συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αποκάλυψε πως έχει ξεχωρίσει έναν ποδοσφαιριστή από την Βραζιλία που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ο λόγος για τον 19χρονο (15/4/1993) άσο Φελίπε Άντερσον, ο οποίος αγωνίζεται στην Σάντος μαζί με τον Βραζιλιάνο αστέρα Νεϊμάρ και ήδη έχει κλέψει την παράσταση τη φετινή σεζόν.

Η περίπτωση του Άντερσον μόνο εύκολη δεν είναι, αφού κλήθηκε στις μικρές ομάδες της Εθνικής του χώρας και ήδη αρκετοί σύλλογοι από την Ευρώπη τον παρακολουθούν.

Ο διάδοχος του Ζιοβάνι Ντε Ολιβέιρα
Φελίπε Άντερσον Νεϊμάρ

Γίνεται πλέον βασικός

Ψάχνοντας λίγο το προφίλ του Άντερσον είδαμε πως ξεκίνησε φέτος στο πρωτάθλημα Brasileiro βασικός με την Σάντος (σε ελάχιστα ματς έχει μπει ως αλλαγή), ενώ συνολικά τη φετινή σεζόν μετρά 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με επτά ασίστ και τρία γκολ.

Για πρώτη του φουλ σεζόν οι αριθμοί είναι εξαιρετικοί, κι αν συνεχίσει έτσι είναι βέβαιο πως η τιμή του θα εκτοξευτεί το καλοκαίρι (τώρα υπολογίζεται η αξία του κοντά στα 2.5 εκ. ευρώ).

Ο Άντερσον αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου και μπροστά (πολλές φορές παίζει ως δεξιός μέσος), έχει το μεγάλο προσόν να χρησιμοποιεί και τα δυο του πόδια με την ίδια ευκολία (έχει σκοράρει και με το δεξί και με το αριστερό), οπότε προσφέρει πολλές λύσεις σε έναν προπονητή.

Το αν θα κινηθεί για τον 19χρονο άσο ο Ολυμπιακός δεν το γνωρίζουμε, ο Άντερσον πάντως είναι ένας ποδοσφαιριστής που 'έρχεται".

Διαβάστε επίσης: Ο διάδοχος του Ζιοβάνι Ντε Ολιβέιρα, Πρώτα η Μονπελιέ, μετά ο Τοροσίδης, Πρόταση Μαρινάκη σε Ζιοβάνι, Ζιοβάνι: "Δεν μπορώ να ξεπεράσω την αγάπη του κόσμου", Ζαρντίμ: "Νίκες και θέαμα", Τελειώνει των Τζιμπούρ, Χολέμπας

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ