ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο αρχηγός των ultras της Παρτιζάν ξηλώνει το περιβραχιόνιο του Σκέποβιτς

Ο αρχηγός των ultras της Παρτιζάν ξηλώνει το περιβραχιόνιο του Σκέποβιτς

Διαβάστε γιατί ο αρχηγός των ultras της Παρτιζάν εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο αφαιρώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον νεοφερμένο άσο του Ολυμπιακού, Μάρκο Σκέποβιτς. H σχέση οργής με τους οπαδούς (video).

H αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του Μάρκο Σκέποβιτς από την Παρτιζάν έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας στην ομάδα του Βελιγραδίου άρχισε στις 6 Αυγούστου.

Οι Σέρβοι ηττήθηκαν για δεύτερη φορά από την βουλγαρική Λουντογκόρετς (2-1, 1-0) με συνέπεια να αποκλειστούν άδοξα από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η εμφάνιση των "Crno-Beli" εξόργισε τους "Γκρόμπαρι", που δεν δίστασαν να προβούν σε ακρότητες με θύμα τον 22χρονο στράικερ.

Ο Μάρκο Σκέποβιτς πέρασε ως αλλαγή στο ματς φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης χαιρέτησε τους οπαδούς του συλλόγου, οι οποίοι ωστόσο τον αποδοκίμαζαν.

Ο αρχηγός των "Γκρόμπαρι", Μίλος Ραντισάβλιεβιτς Κίμι αποφάσισε να πάρει πάνω του την κατάσταση. Εγκατέλειψε τις εξέδρες και εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο του "Παρτιζάν Στάντιον" προσεγγίζοντας τον Σκέποβιτς.

Δίχως να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Σέρβο φορ του άρπαξε το περιβραχιόνιο του. Ο Σκέποβιτς προσπάθησε να αποφορτίσει το κλίμα δηλώνοντας πως το παρέδωσε με την θέληση του αναγνωρίζοντας πως η απόδοση του ίδιου και των συμπαικτών του δεν ήταν καλή.

Το υπουργείο Εσωτερικών της Σερβίας είχε προαναγγείλει έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο αρχηγός των οργανωμένων οπαδών της Παρτιζάν είχε άδεια προκειμένου να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο αλλά και να διαπιστωθούν οι συνθήκες του ασυνήθιστου περιστατικού.

Ο αρχηγός των ultras της Παρτιζάν ξηλώνει το περιβραχιόνιο του Σκέποβιτς

Ο Σκέποβιτς αντιμετώπισε προβλήματα με τους οπαδούς της Παρτιζάν και στο παρελθόν. Είναι χαρακτηριστικό και πριν από δύο χρόνια όταν οι πρωταθλητές Σερβίας αποκλείστηκαν από την Γκενκ και πάλι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (2-1, 1-1) βρέθηκε στο στόχαστρο καθώς τον κατηγορούσαν πως έχανε τα...άχαστα.

Έτσι τον αποδοκίμαζαν όποτε γινόταν κάτοχος της μπάλας. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πήρε την εκδίκηση του στο ματς πρωταθλήματος με την Σμεντέρεβο (29/10/2011).

Την στιγμή που σκόραρε το δεύτερο γκολ της ομάδας του έτρεξε προς την πλευρά των φανατικών οπαδών και με μία χαρακτηριστική κίνηση ζήτησε από τους ultras να σιωπήσουν.

Λίγο αργότερα κατάλαβε το λάθος του ζητώντας συγνώμη. "Έχω ένα πρόβλημα με κάποια άτομα από την ανατολική κερκίδα. Με αποδοκιμάζουν συνέχεια. Ακόμα και στην προθέρμανση. Μετανιώνω για ότι έκανα", είχε πει χαρακτηριστικά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ