ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο ευτυχισμένος Ένχελς ζητά τη... βοήθεια του κόσμου

Ο ευτυχισμένος Ένχελς ζητά τη... βοήθεια του κόσμου
INTIME SPORTS

Με τρία ποσταρίσματα στο instagram, ο Μπιορν Ενχελς μίλησε για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τους φετινούς στόχους της ομάδας, ενώ ζήτησε και βοήθεια από τον κόσμο για κάτι πολύ συγκεκριμένο.

Ο Μπιορν Ενχελς "απολογήθηκε" χαμογελώντας που δεν έχει μάθει ακόμα ελληνικά και ζήτησε από τον κόσμο να τον βοηθήσει να μεταφράσει το "είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ". Νωρίτερα έγραψε για την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκης, τόνισε ότι θα μάθει γρήγορα τον ύμνο του Ολυμπιακού ενώ οριοθέτησε και τους στόχους για φέτος.

Ο Βέλγος αμυντικός έγραψε αναλυτικά στα τρία ποσταρίσματα :

"Έχω ακούσει σπουδαία πράγματα για τον κόσμο του Ολυμπιακού και την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκης. Ανυπομονώ για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι. Έχω να μάθω και τους στίχους του ύμνου του Ολυμπιακού όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Είναι τιμή μου που είμαι μέλος σε αυτό το μεγάλο κλαμπ. Ανυπομονώ να πιάσω δουλειά. Πάμε να πάρουμε το όγδοο σερί πρωτάθλημα και να δείξουμε τι αξίζουμε στο Champions League.

Αν και ήταν ένα ωραίο, μακρύ ταξίδι, δεν πρόλαβα να μάθω φράσεις στα ελληνικά. Πώς λέμε 'είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ;"



I’m honoured to be a part of this big club. Can’t wait to get started at @olympiacosfc. Let’s win the club’s eighth consecutive league title this season and prove ourselves in the Champions League ⚪ #Olympiacos #MiaGro8ia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bjorn Engels #40 - E.M. ❤️ (@b.engels4) στις



Even though it’s been a pretty long trip, I haven’t got the time to learn a few phrases in Greek How do I say “I’m happy to be here!”? #Olympiacos #Piraeus

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bjorn Engels #40 - E.M. ❤️ (@b.engels4) στις

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ