ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Οφόε ξέρει από ατμόσφαιρα Τούμπας

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαντίς Οτζίτζα-Οφόε είναι το φαβορί για να βρεθεί πίσω από τον Καρίμ Ανσαριφάρντ στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός την Κυριακή (25/2, 19.30). Πότε έπαιξε απέναντι στον "Δικέφαλο του βορρά" ο Βέλγος χαφ που κατά δήλωσή του "ζει για τέτοια ματς".

Ο Όσκαρ Γκαρθία δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Προτιμάει να μην δείχνει τίποτα στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι από κάποιες ασκήσεις τακτικής προσπαθούν να βγάλουν άκρη σχετικά με την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του ο προπονητής τους.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν κάποιες υποψίες ότι η τριάδα στα χαφ φαίνεται να έχει "κλειδώσει". Οι Ρομαό, Ταχτσίδης και Οφόε αναμένεται να βρεθούν στην ενδεκάδα της "μάχης" της Τούμπας (25/02, 19:30).

Ο Βέλγος δηλαδή να περάσει αντί του Φορτούνη πίσω από τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, η θέση του οποίου, βάσει όσων έχει αφήσει να εννοηθούν ο Γκαρθία, δεν κινδυνεύει στο αρχικό σχήμα από τον Τζούρτζεβιτς.

Για τον Οφόε πάντως υπάρχει μία πολύ ωραία ιστορία. Ο 29χρονος χαφ είχε βγει μετά τον Πανιώνιο και δημοσίως είπε ότι "ζούμε για ματς όπως αυτό της Τούμπας". Το αν "διψάει" ή όχι για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αυτό θα το δούμε την Κυριακή (25/2).

Από εκεί και πέρα, όμως, αποκάλυψε και κάτι άλλο στους συμπαίκτες του. Ότι γνωρίζει από ατμόσφαιρα Τούμπας, γιατί πολύ απλά την έχει επισκεφθεί στο παρελθόν!

Ο Οφόε είχε βρεθεί πριν από 7,5 χρόνια με την Μπριζ στην Θεσσαλονίκη για να παίξει με την βελγική ομάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Βέβαια, η Τούμπα εκείνης της βραδιάς δεν θα έχει καμία σχέση με την Τούμπα που θα συναντήσει ο Ολυμπιακός την Κυριακή (25/2).

Τότε, είχαν βρεθεί περίπου 10 χιλιάδες φίλοι του "Δικεφάλου" στις εξέδρες, ενώ μεθαύριο το γήπεδο θα είναι κατάμεστο. Άλλες συνθήκες, άλλη ατμόσφαιρα, τελείως διαφορετικό παιχνίδι με λίγα λόγια.

Τον Δεκέμβριο του 2010 λοιπόν, ο 21χρονος - τότε - Οφόε είχε περάσει στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα που είχε λήξει 1-1. Σε εκείνο το ματς είχε σκοράρει για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ένας ποδοσφαιριστής που θα συναντήσει και την Κυριακή (25/2). Ο λόγος για τον Βιεϊρίνια.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ