ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μποτία για την υπόθεση Μπίκα και τη διακοπή

Ο Μποτία για την υπόθεση Μπίκα και τη διακοπή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μποτία μίλησε στην "Μarca" για την υπόθεση εμπρησμού της οικίας του Μπίκα, τονίζοντας πως είναι άγνωστο πόσο σύντομα θα ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα στην Ελλάδα.

Τα όσα διαδραματίζονται και πάλι στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσαν παρά να "ταξιδέψουν" και στο εξωτερικό.

Στην Ισπανία η "Marca" κάνει αναφορά στην υπόθεση εμπρησμού της οικίας του Γιώργου Μπίκα, τις πιθανές αιτίες της κατάστασης και τις εξελίξεις που πυροδότησε στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας φιλοξενεί δηλώσεις του Αλμπέρτο Μποτία για το θέμα, με τον στόπερ του Ολυμπιακού να τονίζει πως φέτος δεν υπήρχαν προβλήματα στη διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά μετά τα νέα δεδομένα είναι άγνωστο πώς θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες.

Ο Μποτία για την υπόθεση Μπίκα και τη διακοπή

"Το πρωί πήγαμε για προπόνηση και δεν γνωρίζαμε κάτι για το συγκεκριμένο θέμα. Το απόγευμα ακούσαμε τα νέα σχετικά με την φωτιά που ξέσπασε σε σπίτι διαιτητή (σ.σ. εννοώντας τον Γιώργο Μπίκα), χωρίς όμως να ξέρουμε ακριβώς πώς και γιατί συνέβη.

Ως αποτέλεσμα ακολούθησε η ανακοίνωση αναβολής των πρωταθλημάτων στην Ελλάδα, αλλά μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε με λεπτομέρειες πώς έχει η κατάσταση.

Υπήρχαν περαιτέρω προβλήματα στην Ελλάδα την περσινή σεζόν, αλλά φέτος η διοργάνωση έδειχνε σημάδια βελτίωσης σε πολλούς τομείς και δεν υπήρχαν καθόλου προβλήματα. Αλλά τώρα, με τα νεότερα δεδομένα, δεν γνωρίζουμε πώς θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Αλμπέρτο Μποτία μιλώντας στη "Marca".

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με το μυαλό στους διεθνείς
Ξένους διαιτητές στη Super League πρότεινε ο υφυπουργός Αθλητισμού
ΕΠΟ: "Ειδική σύσκεψη FIFA και UEFA για την Ελλάδα"
Πέρασε και το δεύτερο τεστ ο Μπέντο
Ανακοίνωσε Πανταζή ο Ολυμπιακός
Βρέντζος: "Δηλητηριάζετε το ποδόσφαιρο για να κρύψετε την ανυπαρξία σας..."
Καραπαπάς: "Να μας σφυρίζει σε όλα τα παιχνίδια ο Σιδηρόπουλος"
ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Δεν είναι τυχαίος ο χρόνος αυτής της πράξης"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ