ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Καμπιάσο ήθελε να μείνει και το έδειξε

Ο Καμπιάσο ήθελε να μείνει και το έδειξε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο απέδειξε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού πόσο επιθυμούσε να συνεχίσει με την κόκκινη φανέλα και ανταμείφθηκε με την επέκταση του συμβολαίου του.

Η αλήθεια είναι πώς όλα έγιναν πολύ γρήγορα με τον Εστέμπαν Καμπιάσο. Φημολογείται ότι ήταν υπόθεση δυο-τριών ημερών. Μάλιστα, ακούγεται έντονα ότι ο Αργεντινός είναι αυτός που πλησίασε και πίεσε με τον τρόπο του τονΟλυμπιακό, ενημερώνοντάς τον ότιθέλει να ξαναπιάσει... λιμάνι κατεβάζοντας μάλιστα καικατά πολύ τις απολαβέςτου.

Βέβαια, αν ήταν ο Μάρκο Σίλβα στο τιμόνι των Πειραιωτών, δεν υπήρχε ούτε μία στο εκατομμύριο να συνέβαινε κάτι τέτοιο. Πάντως, ακόμα και όταν έπιασε δουλειά ο Βίκτορ, από τον Ολυμπιακό διέρρεαν ότι δεν άλλαζε κάτι με τους Φουστέρ και Καμπιάσο που είχε κόψει ο Πορτογάλος.

Όμως στην ΠΑΕ μέτρησαν πάνω απ' όλα ότι ένας παίκτης του βεληνεκούς του Καμπιάσο έδειξε με ξεκάθαρο τρόπο ότι θέλει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν. Φυσικά στην ομάδα είχαν και έχουν εξαιρετική άποψη για τον Αργεντινό, ο οποίος αποτελούσε πέρσι παράδειγμα για όλους με την καθημερινή του εικόνα στις προπονήσεις.

Για τον Ολυμπιακό λοιπόν ήταν ένα "λαχείο"! Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, τα "λαχεία" δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρόκειται για πιτσιρικάδες παίκτες ή για ποδοσφαιριστές τύπου Ελαμπντελαουί και Μαζουακού. "Λαχείο" σημαίνει να βρεις και έτοιμο ποδοσφαιριστή την κατάλληλη στιγμή με καλά χρήματα. Και ο Καμπιάσο είναι ένα "λαχείο"!

Το θέμα λοιπόν είναι σε τι κατάσταση βρίσκεται. Σίγουρα θα του πάρει λίγο χρόνο να προσαρμοστεί στα πλάνα του Βίκτορ. Κυρίως όμως προέχει η φυσική του κατάσταση και ο βαθμός στον οποίο θα είναι έτοιμος στον 3ο προκριματικό γύρο τουChampions League.

Το αναφέραμε και την Κυριακή (10/7) ότι ο Βίκτορ θα στηριχθεί κατά κύριο λόγο στο υλικό που έχει στα χέρια του εδώ και μέρες σε Αυστρία και Βέλγιο ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού "σκοπέλου". Ο Καμπιάσο έρχεται να προστεθεί σε αυτή την "παρέα", αλλά επαναλαμβάνουμε ότιμένει να δούμε σε τι κατάσταση είναι. Μην ξεχνάμε ότι σχεδόν δύο μήνες έκανε ατομικά προγράμματα. Είναι διαφορετικόνα δουλεύεις μόνος σου και διαφορετικόμε την ομάδα. Εδώ ο Ντουρμάζ που είχε πίσω του και ένα Euro, βρίσκεται μία εβδομάδα στην προετοιμασία και ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί 100%.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι ο Βίκτορ ενθουσιάστηκε με την επέκταση της συνεργασίας με τον Αργεντινό, γιατί γνωρίζει πολύ καλά τι μπορεί να προσφέρει ένας ποδοσφαιριστής παγκόσμιας εμβέλειας όπως ο "κούτσου". Και είναι δεδομένο ότι θα τον διαχειριστεί διαφορετικά απ' ό,τι ο Σίλβα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ