ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ενροτό για Αρτούρ: μεταγραφή ή... απλή επίσκεψη;

Ο Ενροτό για Αρτούρ: μεταγραφή ή... απλή επίσκεψη;

Ηρθε ή δεν ήρθε ο Ενροτό; Κι αν ήρθε, ήρθε για να πάρει τον Μαζουακού ή να προτείνει παίκτη στον Ολυμπιακό; Από ποια χώρα μπορούν να έρθουν τα 10 εκ. ευρώ, που ζητούν οι ερυθρόλευκοι;

Ο μάνατζερ των Μαζουακού και Μιλιβόγεβιτς φέρεται να ήρθε και πάλι στην Αθήνα, αλλά δεν βγαίνει κάτι προς το παρόν για τον λόγο της νέας του επίσκεψης. Μπήκαμε στην τελευταία εβδομάδα μεταγραφών και ήδη από το πρωί κυκλοφορούν πάλι διάφορα σενάρια. Στην Τουρκία, τα ΜΜΕ επαναφέρουν το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Μιλιβόγεβιτς, παρότι οι ίδιοι οι γείτονες είχαν βάλει τέλος στις επαφές, προ ημερών.

Μέσα σ' όλα, αναπτύχθηκε και έντονη φημολογία ότι ο Ενροτό ήρθε ξανά στην Ελλάδα και λογικό ήταν να ξεκινήσουν πάλι διάφορα σενάρια. Το πρώτο που ακούστηκε ήταν ότι ο σκοπός της παρουσίας του έχει να κάνει με το μέλλον του Μαζουακού. Να ξεκαθαρίσουμε ότι ο μάνατζερ του Γάλλου και του Μιλιβόγεβιτς έρχεται πολύ τακτικά στην χώρα μας και όχι μόνο όταν πρόκειται για business.

Σε γενικές γραμμές, δεν έχει διαρρεύσει ο πραγματικός λόγος της επίσκεψής του. Ήρθε να συζητήσει για το μέλλον του Μαζουακού (σ.σ. πέρα από τις Ίντερ και Τζένοα, έχει προκύψει ενδιαφέρον και από τούρκικη ομάδα που μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, που ανέρχονται στα 10 εκατομμύρια); Ήρθε να μιλήσει με τον Ολυμπιακό για κάποιον ποδοσφαιριστή που θέλει να προτείνει στους “ερυθρόλευκους”, λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος; Μην το αποκλείετε...

Να θυμίσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα ήταν και ο Μαριάνο Αγκιλάρ στην Αθήνα και είχε απλώς μία τυπική συζήτηση με τον Ολυμπιακό. Δεν μίλησε ούτε για νέο συμβόλαιο για τον πελάτη του, Ρομπέρτο, ούτε έφερε κάποια πρόταση για τον Αλμπέρτο Μποτία.

Θα φανεί τις επόμενες ώρες αν ο Ενροτό ήρθε στην Ελλάδα για να μιλήσει για τον Μαζουακού ή για να ρίξει στο τραπέζι ένα νέο όνομα από το πελατολόγιό του. Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Όπως βεβαίως δεν μπορεί να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να έχει κάνει ένα τυπικό ταξίδι στην Αθήνα αλά... Αγκιλάρ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ