ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντουρμάζ: "Στο μυαλό μας είναι μόνο η νίκη"

Ντουρμάζ: "Στο μυαλό μας είναι μόνο η νίκη"
INTIME SPORTS

O Tζίμι Ντουρμάζ δήλωσε ότι o Oλυμπιακός δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών και ότι η νίκη επί του Πανθρακικού είναι μονόδρομος για τους "ερυθρόλευκους". Τι λέει για την προσαρμογή του.

Την ανάγκη για την κατάκτηση των τριών πόντων στις εγχώριες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού αναδεικνύει ο Τζίμι Ντουρμάζ στη συνέντευξη του στην κάμερα της "NOVA". Ανάμεσα σε άλλα, μιλάει για την αναμέτρηση με τη Γιουβέντους στο Τορίνο, αλλά και τη διαδικασία προσαρμογής του στους "ερυθρόλευκους".

Μπορεί ο Ολυμπιακός να προβληματίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης;

" Ναι, μπορούμε. Δημιούργήσαμε προβλήματα στην Γιουβέντους και στην Ατλέτικο στην έδρα μας και πιστεύω ότι μπορούμε να το ξανακάνουμε. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα".

Πως κυλούν οι πρώτοι σου μήνες στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό;

" Ο πρώτος μήνας ήταν πάρα πολύ καλός και ποδοσφαιρικά και όσον αφορά την ζωή στην Αθήνα. Στον δεύτερο μήνα δεν είχε προσαρμοστεί και δυσκολεύτηκα σε κάποια πράγματα στην προπόνηση. Έτσι όμως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες. Στην αρχή τα βρίσκεις όλα εύκολα αλλά μετά αντιμετωπίζεις δυσκολίες".

Πιστεύεις ότι ο χρόνος θα σε βοηθήσει να προσφέρεις στην ομάδα σύμφωνα με τις δυνατότητες του;

" Όσο περνάει ο χρόνος πιστεύω ότι θα γίνομαι όλο και καλύτερος. Μου έχει συμβεί και στην προηγούμενη ομάδα μου και πιστεύω ότι συμβαίνει σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Μετά από τρεις-τέσσερις μήνες θα δείξω τι αξίζω και τώρα νοιώθω ότι είμαι στο 50% των δυνατοτήτων μου".

Είναι δύσκολο ο Ολυμπιακός να βρει την ισορροπία μεταξύ των αγώνων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη;

" Eίναι δύσκολο να έχεις τόσα πολλά παιχνίδια και τόσες πολλές υποχρεώσεις. Ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιώσουμε τα πράγματα στο πρωτάθλημα γιατί είναι ο πιο σημαντικός στόχος μας και θα κάνουμε τα πάντα για να μπορέσουμε να βελτιωθούμε".

Για τον αγώνα με τον Πανθρακικό: " Δεν πρέπει να χάνουμε πόντους. Στον Ολυμπιακό είναι κάπως έτσι. Πρέπει να παίρνουμε το τρίποντο σε κάθε αγώνα. Πρέπει να ζούμε με αυτό κάθε μέρα. Στο μυαλό μας είναι οι τρεις πόντοι. Ακόμη και αν παίζουμε εκτός έδρας, προσπαθούμε να πάρουμε το τρίποντο. Αλλά πρέπει να σεβόμαστε τον αντίπαλό μας. Είναι αγώνας, αλλά δεν πρέπει να χάνουμε".

Eίναι καλή η ώρα (15:00) να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο;

" Eίναι καλύτερη αυτή η ώρα για τις οικογένειες. Εϊμαι συνηθισμένος να παίζω τέτοια ώρα, έπαιζα και στην Τουρκία πάντα το μεσημέρι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ