ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντουρμάζ και... όποιον θέλει

Ντουρμάζ και... όποιον θέλει

Στον Ολυμπιακό προτάθηκε ο Σουηδός διεθνής εξτρέμ, Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος ανήκει στην Γκεντσλέρμπιρλιγκι, την στιγμή που η Ιντεπεντιέντε επιμένει να δίνει στους Πειραιώτες όποιον παίκτη επιθυμούν εξαιτίας του χρέους για τον Νούνιες.

Στον Ολυμπιακό προτάθηκε η περίπτωση του Τζίμι Ντουρμάζ. Ο Σουηδός διεθνής (17 φορές) μεσοεπιθετικός, με καταγωγή από την Τουρκία, ανήκει στην Γκεντσλέρμπιρλιγκι και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων της γειτονικής χώρας.

Πέρα από την Γκεντσλέρμπιρλιγκι (στην οποία παίζει από το 2013), στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην Μάλμε. Ο 25χρονος (22/3/1989) άσος ολοκλήρωσε την σεζόν με 6 γκολ και 4 ασίστ σε 33 παιχνίδια, το συμβόλαιο του με τον τουρκικό σύλλογο εκπνέει το καλοκαίρι του 2015 και η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο τιμάται στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Είναι μια περίπτωση που τέθηκε στα υπόψιν των "ερυθρολεύκων" και θα φανεί αν θα προκύψει το οποιοδήποτε ενδιαφέρον.

"Αν τους ενδιαφέρει παίκτης, φτάνει να μας το πουν"

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους ιθύνοντες της Ιντεπεντιέντε και αυτούς του Ολυμπιακού, όσον αφορά το χρέος του αργεντίνικου συλλόγου από την μεταγραφή του Λιονέλ Νούνιες.

Ο Νοράι Νάκις μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στις συζητήσεις με τους Πειραιώτες και επανέλαβε πως εφόσον το θελήσει ο Ολυμπιακός, τότε μπορεί να ζητήσει οποιονδήποτε παίκτη της Ιντεπεντιέντε για να ματσαριστεί ολόκληρο ή μέρος του χρέους.

"Μαζί με τον Έκτορ Μαλδονάδο συναντηθήκαμε με τον δικηγόρο και τον διευθυντή του Ολυμπιακού. Κάναμε μια πρόταση, το κλίμα στις συζητήσεις ήταν πολύ φιλικό, ωστόσο ακόμη δεν έχουμε λάβει κάποια απάντηση. Αν η ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται να πάρει κάποιον παίκτη από εμάς, φτάνει να μας δώσει ένα όνομα.

Θα αξιολογηθεί από την εκτελεστική επιτροπή και θα προχωρήσουμε στην παραχώρηση του", τόνισε χαρακτηριστικά ο Νάκις , ανοίγοντας την πόρτα της Ιντεπεντιέντε εφόσον οι "ερυθρόλευκοι" επιθυμούν κάποιον από τους παίκτες στο ρόστερ του συλλόγου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ