ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντοσεβί: "Να γινόμαστε όλο και καλύτεροι"

Ντοσεβί: "Να γινόμαστε όλο και καλύτεροι"
INTIME SPORTS

Ο Ματιέ Ντοσεβί ήταν ο MVP του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός πως σκόραρε σε 2ο συνεχόμενο ματς αλλά και το κερδισμένο τρίποντο.

Ο 28χρονος άσος σκόραρε στο 69' ανοίγοντας τον δρόμο των Πειραιωτών προς τη νίκη, πριν ο Μανιάτης σημειώσει στις καθυστερήσεις το τελικό 2-0 . Για δεύτερη σερί αγωνιστική ο Ντοσεβί βρήκε δίχτυα, γεγονός που τον αφήνει ικανοποιημένο.

"Πράγματι δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση για να πετυχαίνουμε ολοένα και περισσότερα γκολ. Όχι μόνο εγώ, αλλά όλη η ομάδα. Ήμουν λίγο προβληματισμένος από το γεγονός ότι δεν είχα καταφέρει στην παρουσία μου έως τώρα να σκοράρω.

Αλλά τώρα έχω αρχίσει να το κάνω κι αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Γιατί τα γκολ αυτά έχουν φέρει την ομάδα μου στην πρώτη θέση. Και θέλουμε να συνεχίσουμε το ίδιο γιατί με αυτά τα γκολ βελτιώνουμε την εικόνα μας και να σκοράρουμε περισσότερο", τόνισε αρχικά ο 28χρονος εξτρέμ.

Το γεγονός ότι πετυχαίνεις σημαντικά γκολ, έχει ανεβάσει την ψυχολογία σου;

"Όλα τα γκολ είναι σημαντικά για την ψυχολογία της ομάδας. Χαίρομαι που ήταν δικά μου αυτά τα γκολ που βοήθησαν πολύ για την επίτευξη σημαντικών νικών. Ωστόσο, το σημαντικό είναι να έχει όλη η ομάδα καλή ψυχολογία μέσα στο γήπεδο. Να συνεχίζουμε να δουλεύουμε πολύ μέσα στο γήπεδο, όπως κάναμε και σήμερα (σ.σ. χθες) και να γινόμαστε όλο και καλύτεροι".

Τι έφταιξε και ο Παναιτωλικός σας δυσκόλεψε;

"Πρόκειται για μία ομάδα πολύ καλή αμυντικά. Δεν είναι τυχαίο ότι είχε την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, νομίζω το είδαμε και σήμερα (σ.σ. χθες). Μία ομάδα που έχει πολύ καλή τακτική, ιδίως όταν αμύνεται. Μας δυσκόλεψε αρκετά και νομίζω ότι εμείς από την πλευρά μας κάναμε πολύ καλή προσπάθεια και δικαιωθήκαμε με τα γκολ που πετύχαμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ